• OllesMamma85

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Hej allihopa!

    Mitt namn är Elin och är 26 år. Jag och min sambo väntar vårt första barn den 15 november. Det är nu bara 2,5 månad kvar och det närmar sig med stormsteg (även fast det ibland känns som att det är en hel evighet kvar...)

    Någon annan som har beräknad födsel i november som vill följas åt den sista tiden fram till det underbara som väntar? Glad

    I ca vecka 20  fick jag foglossning och har därmed väldigt ont i min rygg/ischias/ljumskarna Obestämd Inte roligt alls eftersom man blir väldigt begränsad. Man får ont om man står/går för länge och likaså om man sitter ner för länge. Just för tillfället läser jag till förskollärare på Högskolan i Borås och kämpar med en kurs som är slut om en månad. Kroppen tycker inte om det men sen kommer jag ju få vara hemma och bara njuta länge Skrattande

    Om ni själva väntar barn i November och vill prata av er om alla funderingar och tankar som snurrar, behöver peppning / vill ge peppning eller gnälla av er de där tunga och svåra dagarna så är ju detta ett perfekt sätt! I grund och botten går vi ju alla igenom samma sak just nu (med viss variation såklart).

    Ser fram emot att få prata med er! Glad
    - Skruttens Mamma

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-26 20:20
    BF LISTA

    1:e November - Artlskin

    5:e November - Love11

    9:e November - Tanya

    10:e November - SkruttensMamma85

    12:e November - QladyG

    13:e November - Sofiia2

    27 November - Wilder

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-26 20:42

    1:e November - Artlskin

    5:e November - Love11

    6:e November - AnnelieJohan

    9:e November - Tanya

    10:e November - SkruttensMamma85

    12:e November - QladyG

    13:e November - Sofiia2

    15:e November - Tenshioyo

    20:e November - Kat91

    27:e November - Wilder

  • Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)
  • MammaMia88

    Wilder: bebisar är så olika och bröstmjölkens sammansättning också, bebisar brukar få i sig det dem behöver så absolut inget att oroa sig för nu har jag varit vaken i nästan 24 timmar, gissa om jag är irriterad på gubben? Bad han ta lillan en stund men han vaknade inte ens av hennes gallskrik....gaaaah!!! Idag blir Wilma en vecka gammal var tog tiden vägen?!

  • Serahjay

    Okej. Puh! hon har iaf börjat rapa vid "matbordet". Tutten kvar i mun och sen fortsätter hon äta. :-P fast nu har hon hållt på i 40. Typiskt när man e trött när bara till sova.

  • Serahjay

    Det har har jag testat men funkar inte här. Tror jag har för stora bröst så dom flyter ut för mycket på sängen. Haha grattis till wilmas en veckas dag. min linnea blev det igår. Vad mycket det låter. Nästan så man får åka till bb och byta ut henne mot en färsking.

  • NorasMamma

    Bläää!! Idag är en jobbig dag! Har knappt sovit inatt max 2timmar totalt. Steg upp kl 6 då jag vaknade och var så hungrig att jag mådde illa. Tyvärr har inte illamåendet släppt Kräks 
    Gick på skyltsöndag igår och det blev en ordentlig promenad så jag hade sååå ont igår kväll. Det tryckte neråt och mina höfter och ljumskar bara värkte.. Grinar illa så fort ja måste röra mig.. Dessutom har sambon mage att innan han går till jobbet säga: "Du kan ju försöka göra nåt idag så det startar, typ gå ut och gå" Suck, jag gör det jag orkar.. förstår han inte de!!! Känns inte värt att springa i trappor och gå runt runt på samhället när det ändå inte händer nåt.. jag får bara ont och blir trött! Ursäkta klagomålet men idag är det tungt... Bf+4

  • Serahjay

    Klaga på hur mycket du vill! Det får du. kan tänka mig att det är jobbigt. Tycker du ska ta och vila istället och samla krafter. Gå bara på promenad om du är riktigt sugen men inte för att du känner att du måste. Ät! Sov!

  • LillaEm

    Första natten hemma avklarad å de gick bättre än förväntat :)

    Hon har vaknat ungefär var 3-4 timma å vill ha mat, så vid 1 och 6 har vi vart uppe hon och jag.
    Mjölken har börjat rinna till så hon äter jättebra nu, tar ca 20-30 min för henne å bli mätt, då somnar hon me tutten i munnen :)
    Det går verkligen sååå mycket bättre med
    Amningsnapp, men har fortf mycket ont i bröstvårtorna och de e lite såriga.

    Hennes bajs har dessutom nu börjat ändra sig, jäklar vilka lass det har vart inatt och de börjar bli riktigt klabbig :) hihi
    Nu på monnen ska sambon minsann få ta en bajsblöja så att han lär sig !! Hihi

    Usch, vaknade nu å känner i halsen att ja kommer bli förkyld vilka dagar som helst,
    Är det nåt oroande för Thilda, tror ni ?

    Gud vad ja älskar denna lilla tjej, heeeelt otroligt :)

  • narie24

    Lilalani, vi är ju i samma sits :(. Bf +4 Orkar inte . . . Igår fick jag upp hoppet, nu är det en helt j-a vanlig måndag morgon. Lagt ner det där med att försöka gå igång det. Nu ska jag bara vila o svulla godis :(. Bebisen hinner nog bli gigantisk.

  • NorasMamma

    Känner samma, kommer bli en stor bebbe innan h*n är redo. Har börjat ställa in mig på att det blir en decemberbebis. Ska till bm imorrn då ska hon få undersöka om jag är mogen. Vill verkligen att det blir i veckan, då får jag ha sambon hemma så ja får ta ihop. Om två veckor opererar han knäet och efter de kan han inte gå elr köra bil så ja får som sköta allt. Har legat och oroat mig att ja ska måsta sättas igång i slutet av nästa vecka, isf kommer jag att få åka hem själv med liten..

  • narie24

    Ja har 9/12 som datum för igångsättn, kanske lika bra att ställa sig in på det? Då kommer han garanterat vara för stor där inne o det blir akutsnitt eller nåt. . .
    Håller tummArna för att det inte blir nära din killes operation!

Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)