• OllesMamma85

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Hej allihopa!

    Mitt namn är Elin och är 26 år. Jag och min sambo väntar vårt första barn den 15 november. Det är nu bara 2,5 månad kvar och det närmar sig med stormsteg (även fast det ibland känns som att det är en hel evighet kvar...)

    Någon annan som har beräknad födsel i november som vill följas åt den sista tiden fram till det underbara som väntar? Glad

    I ca vecka 20  fick jag foglossning och har därmed väldigt ont i min rygg/ischias/ljumskarna Obestämd Inte roligt alls eftersom man blir väldigt begränsad. Man får ont om man står/går för länge och likaså om man sitter ner för länge. Just för tillfället läser jag till förskollärare på Högskolan i Borås och kämpar med en kurs som är slut om en månad. Kroppen tycker inte om det men sen kommer jag ju få vara hemma och bara njuta länge Skrattande

    Om ni själva väntar barn i November och vill prata av er om alla funderingar och tankar som snurrar, behöver peppning / vill ge peppning eller gnälla av er de där tunga och svåra dagarna så är ju detta ett perfekt sätt! I grund och botten går vi ju alla igenom samma sak just nu (med viss variation såklart).

    Ser fram emot att få prata med er! Glad
    - Skruttens Mamma

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-26 20:20
    BF LISTA

    1:e November - Artlskin

    5:e November - Love11

    9:e November - Tanya

    10:e November - SkruttensMamma85

    12:e November - QladyG

    13:e November - Sofiia2

    27 November - Wilder

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-26 20:42

    1:e November - Artlskin

    5:e November - Love11

    6:e November - AnnelieJohan

    9:e November - Tanya

    10:e November - SkruttensMamma85

    12:e November - QladyG

    13:e November - Sofiia2

    15:e November - Tenshioyo

    20:e November - Kat91

    27:e November - Wilder

  • Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)
  • lillaknas
    Erica80 skrev 2011-09-05 17:02:17 följande:
    Hej!!
    Jag hoppar in här. Jag är 31år och bor i Ulricehamn.  Jag väntar vårat andra barn den 4 nov. Vi har en son på ett år och nu kommer det en liten tjej. Eller liten och liten? Hon förväntas att bli stor som sin bror (han vägde 5060g). Om hon visar sig vara stor så sätts jag igång två veckor tidigare, så det kanske blir en oktober bebis...

    Nu börjar jag längta riktigt mkt. Vill att hon kommer NU!!
    Börjar känna mig riktigt otymplig och tjock, har en del foglossning oxå.

    Det är tur att jag har min lilla son som gör att man glömmer bort sina krämpor ibland Vi har även precis skaffat en valp så jag har verkligen att göra hemma.
    Vad roligt med en till som ska ha i november som redan har en liten, jag har en dotter på 1 år (kommer vara 15-16 månader när den lilla föds)
    Vi vet inte vad vi får nu men då ja inte mått illa så mycket så tror vi på pojke :)
    Ska få igångsättning jag med och ska in på samtal och planering för det den 12e oktober och hoppas dom kan sätta igång mig i slutet av oktober.
    Jag sätts igång pga värk i kroppen och ska slippa gå för länge.
  • OllesMamma85

    Vad roligt att så många har hittat hit, oavsett om det är första, andra eller tredje barnet Glad Ju fler desto roligare!

    Jag läser denna månaden också och har saker som sysselsätter mig. Blir nog ett större behov av sällskap och sysselsättning från och med nästa månad då jag ska börja gå hemma. Bra att ni finns allihopa då! Glad

    Denna veckan börjar föräldrakurserna som vi bokat in oss på, ska bli riktigt spännande! Vi känner oss ganska så lugna båda två, fortfarande som om det är lite overkligt allting trots att magen växer och allting annat. Undra om alla föreläsningar om förlossningsförlopp, smärtlindring, den första spädbarnstiden osv kommer göra oss mer nervös? Flört

    Imorgon ska jag dock gå ensam. Ska på en föreläsning som hålls av en sjukgymnast. Hoppas på att få mycket tips som kan underlätta vardagen så jag slipper värken. Återkommer till er ang det om det kommer upp några bra tips!

  • ArtISkin
    Kat91 skrev 2011-09-05 18:50:11 följande:
    Ja, nu vill man ju bara att han ska titta ut snart. Jag jobbar fortfarande så lite har jag att göra men hela oktober och november planerar jag att vara hemma. Jobbar natt och kan inte bli omplacerad så jag måste hitta ett projekt att sysselsätta mig med tror jag :D Har iofs hunden som hobby men ändå :P

    Jag pysslade mycket med att dokumentera graviditeten när jag väntade första. Skrev dagbok, gjorde en slags gravidbok med bilder och allt dom hände vecka för vecka. Den är kul att bläddra i än idag Glad 
  • Smulan1985

    Hejsan! Jag följer gärna med på detta "tåget". Det är beräknat att den Lill* ska komma ut 24 november, så det närmar sig :) Bor oxå i Borås och har läst på HB, fast till lärare. Hur lång tid har du kvar innan examen?

  • Serahjay

    Nu har jag kommit hem från andra passet av vattengympa. Känns jätteskönt för ryggen. Så det är något jag varmt rekommenderar till alla tjockisar här :)

    Har även börjat med photo pearls. Syskonbarnen fyller år i samma veva som jag ska föda och sen är det jul med.. så då är det lagom att pyssla med present och julklappar nu :) När man ändå går hemma så har man många timmar att avverka.

  • OllesMamma85
    Smulan1985 skrev 2011-09-05 20:15:21 följande:
    Hejsan! Jag följer gärna med på detta "tåget". Det är beräknat att den Lill* ska komma ut 24 november, så det närmar sig :) Bor oxå i Borås och har läst på HB, fast till lärare. Hur lång tid har du kvar innan examen?
    Hej!

    Vad roligt att du också bor i Borås och är lika gammal som jag själv Glad Jag har läst 1 år så jag kommer ju ha 2,5 år kvar när jag kommer tillbaka efter uppehållet sen. Är du färdig lärare?

    Är det ditt första barn?
  • Smulan1985

    Trevligt :) har du läst KLS och TSI kurserna nu då? ( eller har det ändrats redan?) Jag blev färdig i januari förra året, men jobbar som fritidspedagog nu så det är ju inte riktigt helt rätt :) Kapp det blir vårt första barn, så spännande är det :) det är ert första med va? Hur mår du?

  • OllesMamma85

    KLS, TSI, BOK, LLL och nu BNT. Läste mitt första år nere i Varberg men har nu flyttat över till Borås för att slippa pendla nu när jag är gravid och sen när vi har skrutten. Trivs superbra med utbildningen! Men det ska bli underbart och mysigt att få vara hemma och ledig :) Vart jobbar du? Jag har en tjänst på en förskola på Sjöbo.

    Ja det är vårt första barn också :) Har ni tagit reda på vilket kön det är? Ska du gå på några föräldrautbildningar?

  • Smulan1985

    Åh hur var det att läsa i Varberg? Haha dessa roliga kurser :) skönt att ha det gjort :) hur länge har du tänkt plugga innan du går hem? Jag hoppas kunna jobba till november, men allt beror ju på hr man mår. Jag jobbar i Härryda, det lilla samhället vid flyget, så pendlar en bit. Nä har lyckats hålla mig ifrån att kolla könet, är ganska nyfiken av mig så trodde att jag skulle kolla det av ren nyfiken. Vill gärna att det blir en överaskning. Ja vi ska gå på några kurser, har skrivit upp oss på 2 tror jag och ska skriva in oss på nån mer. Vad ska ni gå på?

  • OllesMamma85

    Varberg var jättebra, mycket roliga människor som blev bra vänner :) Men Borås blir säkert jättebra också! Jag ska bara läsa denna kursen, den är bara en månad så f.r.om 1 oktober ska jag vara hemma är det tänkt. Har haft foglossning sen ca vecka 18 och har väldigt ont i ryggen tyvärr "/ Men om du har tänkt jobba ända fram till november så antar jag att du mår bra? :)

    Men ni går på kurserna i Härryda då? Vi går ju inne i Borås. Vi ska gå på förlossningsförlopp/smärtlindring, avslappning och andning samt om den första spädbarnstiden. Ni då? Ska bli spännande!

Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)