• Anonym (Snuppan)

    Vem är den mest olämpliga ni haft sex med?

    Vem är den mest olämpliga person ni haft sex med? Med det menar jag att ni tex kanske haft sex med eran bästa kompis flick/pojkvän, eran chefs dotter/son, någon arbetskollega eller nån annan person där det kan bli lite känsligt ifall det kommer fram.

  • Svar på tråden Vem är den mest olämpliga ni haft sex med?
  • Anonym (Värför)
    Anonym (Kalle) skrev 2017-03-09 12:59:48 följande:

    Min svägerska i en trekant tillsammans med min svåger. Jättekul men inte speciellt lämpligt.


    Din svägerska måste var gift med din bror, och din svåger med din syster. Riktig familjefest, eller så vet du inte vad du talar om.
  • Anonym (Nicke)

    Hade aldrig riktig sex men gav min svärmor massage, vilket alla också var medvetna om. Att det vid några tillfällen även innebar lite intimare massage höll vi tyst om.

    Var ett tag sedan och förhållandet är över sen några år och jag hejar glatt på både mitt ex och min fd svärmor om jag möter dem på samhället. Så inget jag ångrar eller som någon verkar tagit skada av.

  • Anonym (Kalle)
    Anonym (Värför) skrev 2017-03-09 15:04:50 följande:
    Din svägerska måste var gift med din bror, och din svåger med din syster. Riktig familjefest, eller så vet du inte vad du talar om.
    Det är inte riktigt så konstigt... Skrattande

    Det handlar alltså om min hustrus bror och hans fru.
  • Anonym (Värför)
    Anonym (Kalle) skrev 2017-03-09 15:25:39 följande:
    Det är inte riktigt så konstigt... Skrattande

    Det handlar alltså om min hustrus bror och hans fru.
    Såklart, hadde lite otur när jag tänkte
  • Anonym (Stor man)

    Preskriberat nu, som tur är...
    När jag var 12 hade jag en hel del petting med lillsyrrans kompis som var 10.
    Det började alltid med att hon kom i i mitt rum och jag satt mej på henne så hon inte kunde stoppa att jag drog ner byxorna på henne. Minns när jag såg att hon fått lite hår på musen att jag nästan spruta direkt. Spännade på den tiden!

  • Anonym (Stella)

    Har legat med en lärare i nian. Dock under en klassresa men ändå. Jag var 15 och hon runt kanske 27-29. (Båda vi är tjejer) var kul och spännande men lite jobbigt att se varandra i skolan efteråt, tror varken hon eller jag visste hur vi skulle bemöta varandra runt andra.

  • Anonym (Elev)

    Med min lärare Skäms 
    Blev väl några omgångar inne på toaletten...

  • Anonym (Pantheon)

    Det var en varm sommar för många år sen på McDonalds på Piazza della Rotunda nära Pantheon i Rom. Jag var hungrig och skulle köpa en hamburgare. Det var fruktansvärt mycket folk, trångt och de som stod bakom pressade på med full kraft. Jag trycktes upp i ryggen på en ung tjej som stod framför mig. Hon hade mycket tunna vita sommarbyxor och inget under tror jag. Jag kände varje detalj i hennes kroppsformer och fick världens hel-ställ mitt emellan skinkorna på henne. Det kändes ärligt talat oerhört pinsamt, men samtidigt satt jag som i ett skruvstäd. När hon fått sin hamburgare gick hon därifrån utan att ens kasta en blick på mig.

  • Anonym (Inte helt lyckat)

    Lillasyster till min bästa väns ex. Det var i sig inget större problem förutom att jag sattpå bästa vännens ex 12 år tidigare (polaren var cool med det). Saken var bara den att jag samtidigt hade enkk relation till ex:et ifrågasätta bästa vän samtidigt som lillasystern.

  • Pussan

    Om detta räknas som sex, så var det nog i en oerhörd trängsel i tunnelbanan, jag kände en kuk mot min rumpa, vi stod så packade så det var i och för sig inget konstigt. Kuken blev allt hårdare och stod till slut rakt upp mot min röv, jag fick in en hand och smekte upp och ner, tror inte att någon såg. Jag kände efter en stund att det blev blött på handen, kuken försvann och jag vände mig aldrig om. Undrar hur han såg ut, framför allt hur han såg ut när han klev av....

Svar på tråden Vem är den mest olämpliga ni haft sex med?