Inlägg från: JuliaåRonjasmammis |Visa alla inlägg
  • JuliaåRonjasmammis

    Vad har era 5-7 åriga killar på väggarna?

    Nu är han redan nio, men i den åldern hade han;

    * En världskarta

    * En hylla för saker ovanför sängen

    * Ett elefanthuvud i plysch

    * Planscher med fiskar

    * En plansch med Kim Possible (jag valde mitt nick inte för inte)

    * En hel del "hänga gubbe"- försök och en del försök till snygg namnteckning. Mindre snyggt, men han ville ha det så och jag hade en gång när jag själv var liten sagt att mina barn ska få en vägg att klottra på hur mycket de vill, utan att behöva få skäll.

    Idag har han en märkessköld, en Djurgårdsflagga, en medalj med fina ord av kompisar han fick i skolan, teckningar av fiskar, lite egenhändigt ritade/skrivna saker, hyllan och elefanten. Vi funderar som bäst på hur vi ska göra om det, han väljer och vrakar mellan olika färger på väggarna och vilka motiv/tavlor/detaljer han vill ha. Tills han har bestämt sig får det se lite halvtaskigt ut, huvudsaken ungen trivs.
     


    Life's a bitch and then you die
  • JuliaåRonjasmammis
    Lilla My21 skrev 2011-09-20 00:10:06 följande:
    Tack för alla bra tips och råd, har låtit den "veliga" fundera lite...

    Det han är fullt bestämt med är att han vill ha en stor anslagstavla att sätta upp sina teckningar på samt att filurar över om han skall ha legomotiv, bathman eller spindelmannen...Något rymdmotiv med planeter verkar också vara under betänkande.
    Det finns ju en jättehäftig fototapet med alla planeter på. Den är lite dyr dock, så det kanske inte är ett alternativ om ni bor i hyresrätt. Å andra sidan, har ni råd så kommer han säkert bli överlycklig för den, och då är det kanske värt det ändå?
    Life's a bitch and then you die
Svar på tråden Vad har era 5-7 åriga killar på väggarna?