• Matteratsi

    Kvinnor som våldtar män

    Därför att lagstiftningen och polisens arbete influerats av en feministisk syn om kvinnors underordning. Om man skulle börja lagföra kvinnor för våldtäkt av män eller för sexköp osv, då skulle teorin om en könsmaktsordning bryta samman. Och det finns starka krafter som inte vill det

  • Matteratsi
    Hallonmumsan skrev 2011-09-13 11:28:39 följande:
    Jag vet en kille som blev det av sitt ex. Han var avdeckad och hon ville gravid i hopp om att han skulle ta tillbaka henne. Han vaknade till när hon satt på honom. Men förmodligen så skulle hon aldrig straffats om han anmält händelsen men om det var han som gjort så mot henne så hade han straffats.
    Jag har i en annan tråd klargjort att det finns åtminstone en situation, även med dagens lagstiftning och tillämpning, då en kvinna våldtagit en man (vuxen man). Det gällde när kvinnan förhindrade mannen att avbryta samlaget genom att knipa fast honom med benen. Hennes syfte var att mannen skulle få utlösning och hon bli gravid, vilket också skedde. Våldtäkt kan vara många saker. I det här fallet så består våldtäkten i att ena parten förhindrar den andra parten att avbryta en sexuell aktivitet, som i övrigt påbörjats frivilligt. Det är för övrigt en av de punkter som Julian Assange kan åtalas för.
    Den STORA frågan dock, när det gäller kvinnor som våldtar män, handlar om i fall lagstiftningen skall anse det som våldtäkt när en kvinna gör sig gravid genom att lura en man. Idag kan inte det räknas som våldtäkt eftersom det brottet förutsätter förekomst av våld eller hot om våld. Men med en sk samtyckesregel i sexuallagstiftningen, dvs att våldtäkt är det när man saknar samtycke, så kommer lureri att innefattas i vad som är våldtäkt. En sådan samtyckesregel håller på att utredas av regeringen
  • Matteratsi
    TyraPaloma skrev 2011-09-14 13:27:19 följande:
    Därför att i vårt samhälle så frias våldtäktsmän i de allra flesta fall. Endast ett fåtal procent av alla våldtäkter leder till fällande dom. Vore ju konstigt om det var nåt annat för kvinnor som brukar våld. Dessutom vill jag påpeka att kvinnor som använder våld (inkl sexuellt våld) är en försvinnande liten del. När kvinnor begår sexbrott och andra våldsbrott så är det i stora delar av fallen tillsammans med en man. Våldet de använder är oftast inte heller lika grovt som de våld som män använder mot kvinnor. Med det inte sagt att kvinnor skall få använda våld, jag är av åsikten att alla som använder våld mot andra människor skall få någon slags påföljd. Tyvärr är sexbrott en mörk historia i vår rättsapparat och människor som brukar våld frias oftast.

    Det är inte feministiskt tjaffs, det är statistik.

    Källa, Våldsutsatta Kvinnor - Samhällets ansvar av David Sandberg och Gun Heimer.
    Inget bra svar på frågan. Om du läser mitt inlägg ovan så förstår du att kvinnor våldtar PÅ ETT ANNAT SÄTT än män gör. Därför åtalas inga kvinnor. Kvinnor köper också sex PÅ ETT ANNAT SÄTT än män gör, nämligen genom att försörja beachboys på Jamaica och Bali under två veckor. Kvinnor begår övergrepp på barn PÅ ETT ANNAT SÄTT än män gör, nämligen genom att tvätta snoppen alldeles för länge. Många pojkar kan vittna om det. Så visst, det är en försvinnande liten del kvinnor som begår sexbrott på det sätt män gör. Men en mycket större andel kvinnor begår sexbrott på annat sätt.
     
    Feminister har definierat sexbrott på ett sådant sätt att föreställningen om kvinnors underordning, vilken legitimerar den kvinnliga rollen som offer, skall kunna upprätthållas. Men verkligheten börjar tränga sig på. 23 kvinnor står nu inför rätta för pedofili. Reportage om kvinnliga sexköpare runt om i världen. Idén om könsmaktsordningen rämnar.
  • Matteratsi
    TyraPaloma skrev 2011-09-14 15:02:06 följande:
    Faber, jag antar att du är ironisk för både du och jag vet nog att det tyvärr även finns kvinnliga pedofiler, mördare, misshandlare etc.
    och våldtäktskvinnor?
Svar på tråden Kvinnor som våldtar män