• Serahjay

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    Jaha. Här är mitt test. Testade i torsdags tror jag det var och har haft rosa flytningar i några dagar nu (ska ha mens men det kommer för lite för att klassas som mens...tycker jag iaf) Vad tror ni?
     
     
  • Serahjay
    Hannapannagalenpanna skrev 2012-09-10 16:17:35 följande:
    här kommer bilden

     


    zoomade in och såg ett svagt sträck... 
  • Serahjay
    HoppasVidare skrev 2012-10-26 00:02:21 följande:
    vet inte om någon ser något på detta, men i verkligheten syns det rätt tydligt, är på bim + 4, äl+18(!!) å ingen mens i sikte, så detta är la en solklar spökis, tog ett digitalt kissningen efter som visade EJ gravid. Så, om ni ser något, så ville jag bara förmedla att ropa inte hej om detta skulle komma för er haha!

     


     


    Jo jag ser ett streck. 
  • Serahjay

    Hejsan. Jag vet att detta inte är en tråd om symptom men ingen svarar mig på min tråd och jag börjar bli tokig. Har känt starka graviditetssymptom sen nån vecka tillbaka. Började med illamående och eskalerat. Nu har mina ådror på brösten börjat uppenbara sig och dom börjar bli spända. Får en massa finnar och kissar ofta. Yr ibland. Saken är att jag går på cerazette minipiller och haft sex en gång med min sambo på länge. (7 jan) Det känns nästan omöjligt att jag är gravid men kan man vara så skengravid att man får fysiska symptom? Eller inbillar jag mig? Testade mig för någon morgon sen men visade neg. Lönt att testa sig igen? Tacksam för svar till min orelaterade fråga i tråden.

  • Serahjay

    Jag har samma symptom som när jag var gravid. Har en flicka på 14 mån. Är väldigt trött oxå. När jag var gravid plussade jag på bim. Jag kände långt innan att jag var gravid. Känner inget speciellt nu. Bara symptomen. Jag både vill.vara gravid men ändå inte på samma gång. Hade vart askul om jag testat och det visade positivt. Vet inte vad sambon skulle säga. Eftersom jag går på cerazette har jag ingen regelbunden mens. Blödningar då och då. Räknar inte dagarna.

  • Serahjay
    lilaemma skrev 2013-02-04 18:24:02 följande:
    Har du ätit pillrena länge? Låter som typiska biverkningar av pillren... Ta ett test för att lugna nerverna, eller veta läget...



    Ja. Ca ett halvår.. minst. Jo har oxå tänkt på det. Men varför kommer det nu? Ät inte det nåt som kommer i början innan kroppe är van? Hur länge varat dessa biverkningar isf?
  • Serahjay
    Längtan efter ett syskon skrev 2013-02-05 09:54:07 följande:
    Tjejer ni måste hjälpa mig! Fan vad arg jag är!

    Har tl börjat ge falska positiva? Min kusins tjej fick missfall med tvillingar för ett år sedan. Antagligen pga hjärtformad livmoder.

    Igår fick hon ett test av mig o det var positivt. Fullt synligt! Men svagt. Morse negativt! Wtf lixom. Åhhhhh vad jag ska skälla på tl idag om inte testet hon tar här e positivt.

    Jag bjuder på bilder om ca 1 timme på det testet från igår och nu senare när hon kommer
    Kan det inte vara så att det är det negativa testet som är fel?
    Ett plus är alltid ett plus. Ett minus och man kan testa om igen. Är det inte så?

  • Serahjay
    Fidelis ad urnam skrev 2013-02-05 13:59:27 följande:

     


    Kan någon trixa eller börjar jag se saker som inte finns?
    jag ser ett svagt streck. testa imorgon bitti :)
  • Serahjay

    Jag tog nyss ett test med rfsu och tog en bild (som jag inte vet hur man lägger upp på telefonen) men det ser ut som där e ett genomskinligt streck. Håller man upp det motljuset så ser man det tydligare. Är detta ett sk spökstreck eller mycket svagt? Är på bim-5 så väldigt tidigt men känner grova symptom.

  • Serahjay

    Hej! Jag testade mig igår på dagen och fick ett mycket svagt streck, nästan genom skinligt. Testade mig imorse igen och fick ett streck efter ca en kvart. Starkt streck. Och sen försvann det igen... vad ska det betyda?

    Testade med rfsus tester.

    Digitala test.. är de säkrare än vanliga? Om det står INTE GRAVID då är man inte gravid? Ellr kan dom oxå vara osäkra?

    Jag är i tidigt skede än. Bim-5. Men känner mig jättegravid. Det gjorde jag med dottern oxå.

    Är så förvirrad!!!!!! :(

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester