• Isabelladez

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! Jag hade äl förra fredagen då jag fick ett smile på äl test på torsdagen. Tempen steg på fredagen mitt på dagen så jag räknar med att ägget släppte då.

    Igår tog jag ett tidigt test (10mlu) som visade blankt. I mårse tog jag ett till och efter 5-10min såg testet ut såhär? Hjälp jag håller på att bli skogstokig på att läsa av!!! Jag ser ju något där. Testet jag tog igår visar helt blankt. Togs dock på dagen då jag kissat 3h före....

    Försöker lägga upp bild från iPad men går inte:(

  • Isabelladez

    Nån fler som har något hopp ang mitt test?:) efter 10min såg det ut som på bilden men tog den efter en timme med min iPhone då det blev så dålig bild med min iPad.

    Någon som har erfarenhet av tyyydliga torkstreck efter kort tid? Blir så förvirrad!

  • Isabelladez

    Charlie40 är alla äl test eller de två till vänster? Jag testade positivt med äl test en vecka fler mens om fram tills mensen kom. Hade hopp om att jag var gravid med gravtester var negativt:(

  • Isabelladez

    Tog ett till test men det syns så olika beroende på ljuset....såhär såg det ut inom 5min sedan kantade jag testet. Stirrar ihjäl mig annars...haha:)

  • Isabelladez

    Charlie40 Men herregud så dåligt!!!! Jag själv hade ljublat av lycka med ett sådana starkt streck och sedan när mensen kommit hade man gråtit för att man trott man fick mf.

  • Isabelladez
    mammasusan skrev 2014-09-13 17:08:03 följande:
    Vid alla mina mf (18 st) har det alltid börjat med lite rosa sedan ökat successivt tillsammans med smärta, då det mesta kommit ut minskar både blödningen & smärtan. Kan förstås inte svara på om alla mf ett sig lika hos alla.

    Har du plussat eftersom du tror det är mf?

    Nidblödning kommer då ägget fäster allt från äl+5/7 ibland någon dag senare, inte alla som upptäcker en sådan blödning.
    18?! Guuud vad stark du är som fortsätter kämpa emot eländet! Kul att höra att du är gravid nu!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester