• sagofröken

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Zandraorneling, jag lägger upp min bild här också :) graviditetskollen-test, ca äl+9 och 10. Ångrar att jag tog dem så tidigt... Digitalt har visat negativt även idag på ca äl+11.

    Är det positiva test? Bilderna är inte fixade med. Tidigare tester har varit kritvita.

  • sagofröken

    De här är alla tagna idag (blir galen). Jag läser det som två negativa och tre positiva. Inom loppet av typ 10 min. Extremt förvirrande. Vad tror ni?

  • sagofröken

    Tack för pepp, hoppas vi alla som vill är på smällen! Men alltså. Stämmer det verkligen att testlagret sålt felaktiga gravtest? Har de erkänt? Hur kan man veta om det är såna man har?

  • sagofröken

    Ak15: jag har samma testlagret LOT-nummer. Fått väldigt varierande starka streck och hörde om de falska positiva så tog ett cb plus idag som också visade positivt (om än fortfarande svagt). Så i mitt fall verkar det inte vara falskt positivt med trdtlagret. Ska köpa ett digitalt om några dagar igen, provade ett för 5 dagar sedan som blev "inte gravid" trots positivt på stickor så jag vågar inte riktigt än...

  • sagofröken

    Hej, vill bara säga att mina positiva test med testlagret lot 140803 (lite längre bak i tråden) blev till riktiga plus med både clearblue plus och cb digital. Dock är testlagrets streck tom SVAGARE nu än när jag först plussade, men jag väljer att ignorera det, de andra typerna av test har blivit starkare. Slut-testat nu för mig.

  • sagofröken

    Så här ser mina graviditetskollen-test ut idag... Hade missfall för tre veckor sedan, haft helt blankt däremellan, inte en aning om jag haft äl eller vad dessa streck betyder. Inbillar jag mig? Försöker jämföra med miss Pins bild...

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester