• MallaNL

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! Ny här på familjeliv. :)

    Jag har BIM idag, men kunde inte hålla mig från att göra ett test. Jag köpte se här testerna för grönska många månader sedan nu och har inte kvar instruktionerna, men jag är ändå ganska säker på att man ska ha två streck. Men "gills" det strecket som är till vänster, i början av upphöjningen på Stickan, eller ska det vara två streck alldeles bredvid varandra?

    Tacksam för hjälp! :)

  • MallaNL

    Oj! Jag lyckas visst inte med nån bild. :/ Men det är en sådan sticka som tidigare visats här, och alldeles före "upphöjningen", ovanför den del som ska suga upp urine, är det ett svagt rosa streck. Alltså inte alldeles bredvid det andra strecket. Hoppas någon förstår min virriga text.. ;)

  • MallaNL


    Hej! Jag skulle också behöva lite hjälp! :) Sambon vågar inte tro det är på riktigt, och jag läste nyss att dessa tester (RFSU) visat flera positiva fast det egentligen varit negativt.. Vad säger ni? Började precis läsa om dessa Spökstreck också, kan detta vara ett sådant? Vi har försökt i snart två år så just nu är alla känslor lite upp o ner och tankeverksamheten funkar inte riktigt som den borde.. ;)

  • MallaNL

    Åh jag hoppas verkligen det! Tack!

    Ja det här är ljust rosa, men definitivt inte grått så det låter ju hoppfullt! Ska ta ett till i morgon bitti, men det är också RFSU så måste köpa nåt annat imorgon också. :D


    Angdev skrev 2015-08-08 00:00:08 följande:

    Spökstreck är normalt gråaktigt. Tycker ditt ser rosa/röd-aktigt ut dvs positivt :)


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester