• mammasusan

    Ingen som har lust att kika på mitt test & trixa lite? Kan inte ladda upp bilden här med mobilen, men jag länkade till bilden.

  • mammasusan
    Plopps80 skrev 2013-03-07 14:05:10 följande:
    Jag undrar just nu hur jag skall orka gå vidare. Är så fruktansvärt sänkt. Våren nalkas, vi har roliga saker inplanerade, jag stormtrivs på jobbet. Jag borde vara så lycklig men ist går jag runt med en klump i halsen. En gråtklump. Känner mig så misslyckad som inte blir gravid. Kan ju knappt kalla det att jag fått mf eftersom mensen kommit på bim och testerna bara varit svaga. Hade man inte testat hade man aldrig vetat att det varit ett mf ens.

    Vet inte varför jag längtar så efter att bli gravid egentligen för jag avskyr att vara gravid. Jag vill bara inte att tiden skall gå och min dotter skall bli för stor. Trodde i min enfald att det skulle bli bebis på första försöket.... Som förra gången. En kompis som jag planerade lite ihop med är nu i v 22 och en annan kompis börjar nu att försöka. Vi har alltid sagt "att vi skall" ha barn samtidigt. Sóm om man kan bestämma sånt... Min stora skräck är att hon blir gravid direkt och jag står där ensam kvar. Kanske kan man inte få fler barn. Får sån jävla ångest. Ju mer man tänker på det ju mer spänner man sig och ju svårare blir det väl... 
    Vill tipsa om en gynläkare uppe i Sundsvall vid namn Ludmila Ondrasek känd som "mirakeldoktorn".

    Jag & maken har inte skyddat oss på över 12 år, haft totalt 14 tidiga mf vad vi vet mellan åren 05-12, vi har två mirakel & hoppas på ett tredje via magen den här gången Flört


    Efter ett besök hos Ludmila har båda jag & maken fått hoppet tillbaka om att kunna få behålla en graviditet.
    Efter blodprov, blodtryckstagning & en pratstund var det dags för en gynundersökning. Dr hon direkt sa, jag ser att du har ont/svider då ni har samlag!?!
    - Ja svarade jag undrande & tillade att det gör ont fast vi inte har sex också....
    - Inte undra på det dina slemhinnor är som hos en gammal käring, äldre än mig alltså! Du har en dunderinfektion det ser jag med blotta ögat......(hon konstaterade infektion med ett mikroskåp också) mina slemhinnor är så dåliga så ägget inte kan få fäste därav mina tidiga mf säger hon.
    Fick en dunderkur till både mig & maken som vi körde igång med iden 23/2. Hon är tvärsäker på att det är detta som orsakat alla mina tidiga mf & att vi efter denna kur skulle få behålla en graviditet nästa gång det blir plus. Hon sa att om landstinget hade brytt sig om sina patienter hade vi aldrig fått dessa mf. Redan efter några dagars penecillin mådde jag bättre i underlivet! Nu är jag inne på sista etappen i kuren dvs friskvård & det är stor skillnad =). Blir vi inte gravida på första försöket nu efter kuren skulle vi få lite hjälp med pergotime trots att jag har regelbunden äl.

    Någon kunnig som tycker det verkar logiskt? Att slemhinnorna är så tunna att ett ägg inte får fäste?
  • mammasusan
    Plopps80 skrev 2013-03-07 14:28:58 följande:
    Tycker det låter logiskt! Har dock inte ont vid sex. Skall till gyn om ett par v för att se så allt kommit ut och kolla upp hur det står till down there... Hoppas dom säger att jag kommer kuna få fler barn. Blev gravid på 14 dagar när jag var ung och träffade en kille, gjorde abrot eftersom vi båda var unga och omogna. Dottern blev till på första försöket. trodde jag var ultrafertil... men inte längre...

    Susiiii jag följer Anna och Anders samt Emelie och Anders bloggar på väg mot ett barn har gjort i 2 år snart
    Eftersom du får tidiga mf är det värt att kolla upp, jag har gått som längst till v. 7+ men senaste åren hinner jag knappt få plus förrän blödningen kommer. Jag har kollat för olika bakterier hos gyn via landstinget som sagt att allt sett bra ut, vilket det absolut inte har gjort =/. Ludmila är proffs på detta, jag bor över 30 min enkel resa ifrån hennes mottagning men resan var värd varenda krona hittills ändå har vi inte ännu kunnat börja försöka få ett plus igen.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester