• Sannisen81

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer! Absolut första gången jag någongång skriver på FL.. Blev lite fundersam över detta gravtest är dock bara på BIM -6 ska testa igen efter BIM men vad säger ni om detta?

  • Sannisen81

    Fattar ingenting.. Fick igår konstaterat Mf genom Vul.. Och idag möts jag av detta? Har till och med slutat blöda?! Nån som kan göra mig klokare?

  • Sannisen81
    dagg03 skrev 2014-11-14 12:55:07 följande:
    Det är svårt att svara på. Ring kliniken och fråga vad de tror! Vill inte ge en massa förhoppningar men det kanske var för tidigt för att se på vul och att du inte alls fått missfall. Det är ju många som blöder i början av graviditeten utan att det är ett missfall. Men även om man fått ett missfall så brukar ju hcg finnas kvar i kroppen. Men det verkar ju konstigt att du fått en sådan tydlig stegring.

    Vill tillägga att jag absolut inte är någon expert! Men hoppas att det går bra och att du inte alls fått missfall!
    Du är inte ensam som sagt detta.. På vul såg hon dock inget blod utan en hinna?! Om den är tom eller inte ska jag låta vara osagt.. Svårt att låta bli att hoppas.. ??
  • Sannisen81
    Stella 78 skrev 2014-11-14 13:28:54 följande:
    Hur långt gången var du när mf konstaterades? Jag har varit med om en liknande grej. FIck i v 5+4 mf konstaterat via vul plus att blodprovet visade 277 i hcg. Efter några veckor var testen superstark och ja hade gravsymptom. Fick då komma in akut och visade sig i v9 att jag hade ett utomkved. Du kan läsa mer om det på min sida om du är nyfiken.

    Men om mf konstaterades tidigt på dig så kan det ju vara så att det faktiskt inget syntes ännu och att du faktiskt är gravid ännu! Håller tummarna för det!
    Om jag räknar från sista mensen så v. 3 +4
  • Sannisen81
    dagg03 skrev 2014-11-14 14:19:13 följande:
    Om du är så tidigt gången som v 3+4 så är det ju inte konstigt att de inte såg så mycket på vul. En del har ju inte ens fått ett plus så tidigt. Men har du fått tydligare plus innan som blivit svagare (och nu starkare), eller har du bara fått svaga plus som nu blivit tydligare?

    Har hört flera som fått blödning så tidigt som du som inte ens fått göra ett vul eftersom att det ändå inte går att se så mycket. Men har du några symtom i övrigt? Jag hade nog ändå utgått från att jag var gravid, men kanske inte hoppats för mycket. Men jag tycker helt klart att du ska kontakta sjukvården så att du får komma på ett nytt vul om någon vecka.

    De flesta jag sett som fått missfall har testat svagare eller möjligen lika starkt just efter missfallet, men inte en sådan tydlig ökning som du.
    Kanske uttryckte mig klumpigt men på bild är det ägglossningstest.. Gravtest visar lika hela tiden.. Varken starkare eller svagare..
  • Sannisen81
    2pågar skrev 2014-11-14 14:39:48 följande:

    Fick detta i morse... Är i schock!!!! Hur kan de vara så starkt.... Tror jag är i v 5!! Aldrig haft så starkt plus!! Är så skakis... Har 3 barn.. Den testa bli 9 månader den 20 nov!!

    Slutade med p-piller efter förra Mensen pga högt blodtryck!! Hur kan de gått så snabbt!!!! phpZvVr5y02622.jpg


    Grattis!!
  • Sannisen81
    Stella 78 skrev 2014-11-14 18:57:11 följande:
    Men hur kunde de konstatera mf så tidigt? De tidigaste de gjort vul har varit efter 5 gågna veckor då de ändå inte kan se så mycket mer än en förtjockad slemhinna. Jag har haft 4 mf efter v 5 och ett utomkved och de gånger jag fått plus innan bim för att sen få en blödning strax efter bim har de inte ens räknat som mf utan fått förklaringen att ägget gjort ett implatationsförsök men misslyckats av olika anledningar och därför kommer det ut som en mensblödning. Att ditt äl test ökar är inte så konstigt då de ger utslag även på hormoner som ökar runt mens.
    För att jag har ett positivt gravtest.. Tills jag fick störtblödning..
  • Sannisen81

    Åhh tjejjer ni får mig att hoppas.. Inget blodprov blev taget.. Bara en gynundersökning och Vul.. Ni tänder en låga hopp i mig.. Det enda hon sa va att om 10 dagar ringer "nån" och hör om jag blöder fortfarande eller om jag har ont.. ?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester