Inlägg från: Vanilla ice queen |Visa alla inlägg
  • Vanilla ice queen

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! Har aldrig skrivit i denna tråd innan men ni verkat vara proffs så jag testar här. Fick ett MA för en månad sedan och skrapades för lite drygt 3veckor sedan. Testar fortfarande positivt men jag tycker att de supersvaga testerna börjar öka i styrka. Det övre är från igår med morgonurin och det undre är från i morse dock ej morgonurin. Tror ni det skulle kunna vara en ny grav på G eller är det så att testerna kan skilja i färg oberoende av hcg mängd? För visst är det nedre starkare?

  • Vanilla ice queen
    lilljenny skrev 2015-02-02 13:30:32 följande:
    den undre ser starkare ut :) . har du testat ett annat test?
    Nej jag har ju inte det. Har funderat på att köpa två digitala med veckoindikator och ta med en veckas mellanrum men eftersom testen började bli svagare så hoppade jag över det men nu blev det starkare så kanske borde testa iaf...
  • Vanilla ice queen
    Zarina skrev 2015-02-02 19:23:36 följande:
    Beklagar ditt ma, och tror tyvärr det bara är hcg rester kvar...
    Misstänker också det. Fick "inte gravid" på digitala CB i kväll (vilket kändes väldigt bra) men tog ett test från testlagrets och det blev starkare positivt än i förmiddags. Blir orolig att det ska vara rester efter skrapning och dyl... Men kanske bara är tok med testlagrets tester.
  • Vanilla ice queen
    Anonyma Alex skrev 2015-02-03 00:13:27 följande:

    Åh TS du är korkad som inte köper ett digitalt test. Skyll dig själv


    Den dagen man kan köpa 40digitala gravtest för 200:- kommer jag också tycka det...
  • Vanilla ice queen

    Vänder mig till er testveteraner för en åsikt! Syns det ett streck? Vad tror ni? För mig är det liksom för svagt för att var positivt men för mycket av ett streck för att tolka som negativt. Förvirrad!

  • Vanilla ice queen
    Ananasen skrev 2015-02-28 12:48:46 följande:
    Jag ser att det skymtar lite lite, men ta nytt test om några dagar så kanske det är starkare. När har du BIM? :)
    Grejjen är att jag borde ha bim den 10/3 men fick en liten blödning som barnmorskan trodde var ägglossning mycket tidigare och om det stämmer så bör det vara på tisdag/onsdag.
  • Vanilla ice queen
    tjockobbe skrev 2015-02-28 13:29:05 följande:
    Hur lång cykel har du? Ägglossning sker normalt 14 dagar innan BIM..
    Vera 130923 | Läs tinastandar.blogg.se
    28dagar men senaste mensen var första mensen efter skrapning (MA). Fick mens 28dagar efter skrapningen precis som jag brukar men fick blödning och ÄL smärta dag 9i cykeln och sen igen på dag 14. Min barnmorska tror att ÄL var mycket tidigare då det kan bli lite tok pga alla hormoner efter MA. Hon sa att jag kunde hålla lite koll med gravtest.
  • Vanilla ice queen
    Syoss skrev 2015-02-28 14:09:29 följande:

    Hej!

    Jag köpte stickor från testlagret nu i slutet av veckan. Jag har använt dem tidigare flera gånger och aldrig haft något emot dem personligen trots att jag läser om diverse problem ibland. Nu fick jag samma lotnummer, 141112, som många av er haft problem med under februari. Trodde att dom kanske skulle göra nya när det är så många som haft krångel med just den loten. Visserligen visade min sticka jag tog helt blankt, men hur kan dom fortfarande få sälja stickor med det numret?


    Hmm tror att jag har exakt det LOT numret. Vad är det för problem?
  • Vanilla ice queen
    Syoss skrev 2015-02-28 14:55:03 följande:
    Det var många som fick falskt positivt bl.a. Men dom kanske rättat till problemet nu trots att lotnumret är samma? Mitt var som sagt helt blankt.
    Hoppas det. Får ha is i magen några dagar och sen ta ett CB istället. Men om testet ökar i styrka borde det ju inte vara falskt.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester