• Äldre 1 May 16:47
    22851613 visningar
    233451 svar
    233451
    22851613

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Har aldrig använt Billiga testers gravtest förrut men har mått väldigt dåligt några dagar och har testat med deras tester några dagar nu, alla tester utom ett har varit helt blanka under 10 minuter. De ska ju ej läsas av efter längre än fem minuter, men för skojs skull har jag tittat efter en timma och alla har visat ett svagt teststreck. Varför blir det så? Väldigt dåligt tycker jag! Vad säger ni om det?
  • Äldre 1 May 16:50

    Såhär såg



    Det enda test som visat något inom 10 minuter, de andra har bara visat "spökstreck" efter 1 timma som sagt.

    (Och JA, jag vet att man ej ska läsa av efter längre än 5 minuter och att resultat därefter är ogiltigt men jag tycker det var intressant att kolla)

  • Äldre 1 May 19:26
    glittersol skrev 2016-05-01 17:39:31 följande:

    Ser ut som ett torkstreck tyvärr! Ta ett Nytt om någon dag! Vilken dag efter äl är du?


    Okej så det finns såkallade "torkstreck"? :) Var precis det jag undrade, då stämmer mim tanke om att det är "spökstreck"! Grejen är den att jag ammar min 11 månaders fortfarande och inte fått tillbaka mensen efter förlossningen men börjat må så sjukt illa så jag tänkte att jag ju måste testa. Blev då så förvirrad av alla dessa svaga "torkstreck" så tänkte att jag skulle höra med er, och det stämmer nog bra det du säger! :) Tack för svaret!
  • Äldre 4 May 09:59
    hjälpmigsnälla skrev 2016-05-01 16:50:17 följande:

    Såhär såg

    Det enda test som visat något inom 10 minuter, de andra har bara visat "spökstreck" efter 1 timma som +?sagt.

    (Och JA, jag vet att man ej ska läsa av efter längre än 5 minuter och att resultat därefter är ogiltigt men jag tycker det var intressant att kolla)


    Tänkte bara meddela att mina "spökstreck"/"torkstreck" var positiva test, tog ett clearblue som visade ett tydligt plus.
  • Äldre 19 May 21:16


    Spökstreck???
  • Äldre 14 Jan 10:05


    Hej!

    Jag ammar och har ej fått tillbaka mensen men har nu haft lite ont i nedre magen sen igår och tog detta test... Vad tror ni? Är det positivt och hur tusan är det då möjligt...?
  • Äldre 26 Jan 16:01


    Hej! Blir så förvirrad för tog detta test och såg ett EXTREMT svagt streck inom 3 minuter, så svagt att det knappt gick att få på bild. För skojs skull bröt jag upp testet(ett vanligt clearblue plus) och det var toknegativt. Inte minsta tillstymmelse till extra streck. Så kanske var ett sånt spökstreck då antar jag?
  • Äldre 26 Jan 16:02

    Oj ursäkta att bilden kom på sidan, vet ej hur man fixar det...

  • Äldre 9 Mar 07:36


    Hej! Är på äl+10 och tog ett billiga tester nyss. Var helt säker på att det skulle visa positivt och blev så himla besviken!! Har mensvärk och förhöjd morgontemp på 37.4... Finns det någon chans att plussa om jag fått negativt såhär sent? Är helt säker på när jag hade ägglossning.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester