• Marras

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Är detta på riktigt eller vad är detta!? 


  • Marras

    Alltså jag kan omöjligt vara gravid? Vi Ska ju på möte om ivf på Tis.. men eftersom mensen vart borta nu vääääldigt länge så tog jag test häromdagen som va neg.. tog ett i morse som FÖRST var neg men nu ikväll tittade jag på det och det var svagt svagt streck... hmm satte mej genast och körde på affären o köpte ett nytt och DETTA streck kom upp inom 2 minuter.. 

    Hur ofta får man såna här streck om det INTE är positivt.. herregud. Jag kan ju inte få barn... eller???  

  • Marras

    Varför tror jag fortfarande inte på det =( .. Nån som fått så här och INTE vart gravid..? Eller menas det att man verkligen ÄR gravid på riktigt.. Ursäkta att jag beteer mej som ett miffo.. ;) 
     

  • Marras

    Jag måste vänta så jag blir liiite kissnödig igen o ta ett till test! ;) Fan va ni är gulliga! Åh...Min historia är helt sjuk eg. Provade i 2 år med exxet, gjorde ett ivf som ej funkade. Har försökt få barn i ca 3,5 år Nu är jag med en "gubbe" som e 45 år haha.. o se där, vi har inet ens försökt få till det utan bara mått gott i 1,5 år, knappast prickat in en enda ÄL... och så nu bara Pang tjoff!? =) 

  • Marras

    Okej... jag får nog lov att tro på detta nu då.. =)  Tog ett test för 5 minuter sedan ( Överst ) Ja.. Herregud... Jag dör av Lycka tamefan!! 


  • Marras

    haha.. Jennie83.. Ingen tvekan nu eller? ;) Statoil hade inga test.. nu måste ja upp när ICA öppnar tidigt.. sen på Apoteket o köpa nåt annat test också.. 
     

  • Marras

    Ja sådana här historier har man ju bara hört talats om.. Jag har.. LÄS: HADE ;) Stopp i båda äggledare, det visade sej vid en spolning jag gjorde för ca 2 år sedan..  dom, du kan EJ bli gravid på naturlig väg. SÅ alla ni som kämpar efter att fått höra det också.. Ja, vad ska man säga.. önskar alla er så mycket  lycka till! Som man gått och fantiserat om den här dagen..? hur man skulle reagera osv.. hmm sitter i soffan, har knappt kramat om han som just nu sitter på golvet o slår ihop en Ikeamöbel ;) 

    Jag slänger in testen i morgon!  

  • Marras

    Oh ja.. =) Han har sett mej irra omkring här.. hört mej säga det tusen gånger om ;) haha..  Han har två barn sen tidigare, yngste är 15.. spännande värre. Han tog det med lycka och ro om man säger så.. Just nu är han för mycket i sitt skruva-ihop-arbete tsss.. =) 

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester