• Anonym (Kaffedraken)

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Anonym (Kaffedraken)
    copycat skrev 2016-08-23 07:45:39 följande:

    ÄL+12

    Kört?


    Men det syns ju nånting? Eller? Vet inte om det är färg dock.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Ja jag tycker också det är nånting där. Men tycker det borde vara starkare på ÄL+12 om det är ett plus:/ skulle fått mens igår på ÄL+11 men inget ännu, en hel del vita flytningar dock. Funderar på om det kan vara mitt psyke som gör att mensen inte kommer? För att jag så gärna vill vara gravid? Haha många tankar....

    Jämförde med hur det såg ut när jag plussade med dottern ÄL+14. Ingen tvekan där inte. Är visserligen två dagar tidigare nu, men ändå.....


    Ilse79 skrev 2016-08-23 08:49:36 följande:

    Men det syns ju nånting? Eller? Vet inte om det är färg dock.


  • Anonym (Kaffedraken)

    Hej! nu har jag gjort 4 tester som visar Jätte svagt plus.. Borde jag lita på att jag är gravid eller ska jaag vänta och ta ett nytt?

  • Anonym (Kaffedraken)
    Radioactiive skrev 2016-08-23 07:27:48 följande:

    Ja jag har också börjat lurat i detta men kan inte förstå iaf när jag blev gravid. Men det måste ju vara så att jag är mindre gången än vad jag trott. Hoppas det visar Pos hos bm idag å på vc. Fick Pos iaf hemma som vanligt med morgon urinen. Tack <3


    Hur har det gått idag hos bm och på vårdcentral?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Freeida skrev 2016-08-23 13:51:15 följande:

    Hej! nu har jag gjort 4 tester som visar Jätte svagt plus.. Borde jag lita på att jag är gravid eller ska jaag vänta och ta ett nytt?


    Ta nytt om 48 h då borde det vara starkare garanterat om det är ett plus
    Leia 2010-09-19 Minnah 2012-10-03
  • Anonym (Kaffedraken)
    Radioactiive skrev 2016-08-22 20:58:01 följande:

    Hej tjejer.

    Behöver lite råd. Kan någon förklara för mig varför jag testar negativt hos bm när jag får dessa resultat hemma? Vet egentligen inte vilken vecka jag kan vara i men troligen gått in i 8? Cykelns längd vet jag inte. Tog nyligen ut min spiral. Det enda som är konstigt här hemma är att de digitala inte slår över till 2-3 veckor. Men ingen blödning å de digitala visar gravid å testerna blir starkare här hemma. Varför blir det inte Pos hos bm? Jag blir galen. Var där andra gången idag å testa neg å då var det 4 dagar sen jag var där sist. Ska lämna morgon urin till bm imorgon samt ringt vc då jag mår så illa å får knappt i mig mat. Så ringde jag vc å fråga om blodprov, men det tog inte dom sa dom? Så dom erbjöd att ta en sticka där. Å blodprov tog inte bm heller när jag frågade. Hjälp någon som hört eller vart med om detta?? Har inte ont förutom molvärk eller illamående å bm trodde absolut inte att det är utomkveds å tyckte inte jag borde vara orolig.

    Hoppas bilden kommer med


    Hoppas allt är som det ska och att det bara är en tidig graviditet I hur många dagar har du fått dessa streck och när fick du första 1-2 på digital?

    Jag var gravid men fick missfall i februari, då ökade teststrecken långsamt. Men då började jag blöda några dagar efter BIM. Teststrecken fortsatte dock öka i några veckor, mest troligt för att inte allt kom ut direkt.

    När jag blev gravid nu sist ökade styrkan i strecken snabbare och gick från knappt synligt på äl+11 och blev starkare och starkare varje dag. Tror dock det dröjde till 5+nåt innan strecken vart lika svaga.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester