• Anonym

    Indier?

    Beroende på vilken av de två kroppstyperna så vill jag säga att alla är vackra men de späda är ofta extremt vackra.

  • Anonym

    Nej!
    Jag tycker de påminner om schimpanser. Små, krumma, små ögon och stora näsor.

  • Anonym
    An0nym0us skrev 2011-10-03 00:26:53 följande:

    Då är du nog blind.


    Nä men jag tycker inte som du.
    Anonym (Klok) skrev 2011-10-03 00:27:09 följande:
    Tänker du inte på indianer nu?
    Eeeeh?
  • Anonym

    Tycker kvinnorna från Indien är jättevackra!

    Tycker dock att Indiska män är motsatsen (tycker det är lite komiskt!), de har för stora näsor exc.

    Är kvinna själv.

  • Anonym

    Nä, inte alls. Men jag spanar mest in killar;) Har det inte med kultur att göra bara? Mina bonusbarns mormor är från Indien och det var " konstiga" saker som deras kompisar reagerade på. Typ altare, maten etc. Barn kan ju vara väldigt elaka.

  • Anonym

    Hur känner du själv ? Dras du till en indier? Det är ju så olika vad man gillar.

  • Anonym

    Ah! Då kan de ju inte reta dig för kulturen. Du kanske inte hade fått mer uppmärksamhet som vit liksom? Eller menar du att folk ogillar dig mer?

  • Anonym
    Tealhawk skrev 2011-10-16 14:43:28 följande:
    Jag är från Calcutta. Är i normala fall kurvig men fortfarande smal och har fått väldigt många positiva kommentarer om mitt utseende av både utlänningar och svenskar även fast det tydligt syns på mig att jag kommer från Indien. Så antingen har jag tur, eller så gör utstrålningen mycket för utseendets skull.

    Av de adopterade indiertjejer jag träffat har lätt 80% varit överviktiga, det kan ju göra att man ser fulare ut även fast man inte är det. Det gör ju också att ögon ser mindre ut och gör ansiktsdragen grövre.
    Jaha, så överviktiga är fula tycker du??
  • Anonym

    Indien är inte särskilt enhetligt befolkningsmässigt/utseendemässigt. Det finns sådana jag tycker är jättevackra och sådana jag inte tycker är snygga alls. Som du säkert egentligen vet själv kan indier vara allt mellan "medelhavsvita" och väldigt mörkhyade, från långa till korta, från runda till slanka, ha runda ansikten (vad jag spontant associerar som indiskt) och ha skarpskurna drag (som ett par Kerala-tjejer jag känner - väldigt snygga och väldigt populära bland killar när de var singlar för övrigt). Sedan finns det givetvis de som föredrar blondiner och då lär ju inte indiskt spontant utseende hamna överst på listan lika lite som råttfärgat hår gör det för sådana som mig som tycker latinoutseende är snyggast -smaken är som baken. Icke att glömma att  utseendet är en god start men utstrålning och personligheten är i längden viktigare. (Senast idag beskrev jag en kille som "tjusig" medan min kompis intryck var "det kanske han är, har jag inte tänkt på, han verkar så gapig." )

  • Anonym

    Det finns väl fina och fula människor av alla "sorter" men rent generellt tycker jag att indiska kvinnor är snygga.

  • Anonym

    Många tycker att vi ifrån Asien e fina o titta på. Själv e jag ifrån Sri Lanka och har fått höra mkt positivt om mitt utseende. I längden är det inte utseendet som räknas utan insidan. 

Svar på tråden Indier?