• Pappa med växelv­is boende barn
    Äldre 3 Oct 22:54
    2787 visningar
    0 svar
    0
    2787

    Omvänd diskriminering !!! Hur är det möjligt????

    Länge leve alla kvinnor som fortfarande har ett civilkurage och känsla för vad som är rätt och fel!!! 
    Till er som inte förstår att era barn behöver en pappa lika mycket som en mamma vill jag säga att ni kommer att få ert straff när barnen blir stora och inser vad ni gjort!!! 

    Hur är det möjligt att vi i Sverige lever i ett rättssystem som tillåts diskriminera män som är separerade ?!?!? 

    Tid med barnen vid växelvis boende där tvist uppstår: 
    Vid separation och växelvis boende är  det fortfarande en överväldigande del rättsfall som ger mamman rätt till majoriteten av tiden med  barnen. Enligt lagen skall detta vara för barnens bästa ???
    Är pappor sämre föräldrar??? Om de sociala och ekonomiska förutsättningarna för barnen är lika hos båda 
    föräldrarna så döms ändå ca 80%  till mammans fördel och pappan får nöja sig med att bli "Tivolipappa" dvs betala underhållsbidrag,  bli blåsta på barnbidraget och värst av allt ,  i absolut  bästa fall träffa sina barn max 4 dagar av 14....?????? De flesta får nöja sig med 2 dagar av 14!?!?!?!?

    Barnbidraget vid 50 % växelvis boende: 
    Nu kommer det värsta!!!!  Om pappan har en begränsad inkomst och mamman är multimiljonär och tjänar 150 000 per månad så har hon fortfarande rätt till 100 % av barnbidraget !?!?!?!?!?  Hur fan går det ihop ??????
    Hon har rätt att godkänna om pappan skall få tillgång till 50% av barnbidraget eller inte?!?!? 

    Sverige är enligt alla undersökningar ett av världens mest jämställda länder.. men hur fan kan det då tillåtas att män varje dag diskrimineras i dessa frågor.  Vi skall vara pappa lediga, dela på arbetet hemma, ta hand om barn, göra karriär etc.. Men när det gäller att ta hand om barn utan en kvinna i huset, då är det plötsligt inte så viktigt med jämställdheten!!!! 

    Nej till alla er som arbetar i rättssystemet och regeringsrätten. Se för fan till och vakna!!! Vi lever i 2000 talet inte på 1950 talet när papporna inte fick komma in på BB vid förlossningen. 
    Åt helvete med alla andningskurser för förlossning, pappa dagar och lika inkomst om det inte skall var lika på andra hållet.  MÄN FÖRENA EDER MOT DETTA MATRIARKAT OCH FÖRSOFFADE STOFILER I RÄTTSVÄSENDET !!!   

    Tacksam för kommentarer och förslag till åtgärder !! 

    Mvh, 
    Ensamstående pappa med växelvis boende och två barn
Svar på tråden Omvänd diskriminering !!! Hur är det möjligt????