• Anonym (prosi­t)
    Äldre 10 Oct 10:36
    11810 visningar
    120 svar
    120
    11810

    Det mest sårande någon sagt till er..?

    Det mest sårande någon sagt till mig måste ha varit min far när jag var 13 år.

     Mina föräldrar är skilda så jag träffade inte honom så ofta. Det skedde en kris i familjen och jag gick ner lite i vikt. Jag minns inte alls hur mycket det var, men jag blev riktigt spinkig. Jag fick åka en lång tågresa för att träffa honom och under resans gång hade jag köpt en godispåse. När resan väl nådde sitt mål och jag hade godispåsen kvar, utstickandes ifrån jackfickan. Jag och min pappa ses på perrongen. Vi har inte setts på månader och det första han säger till mig är "Inga killar gillar tjocka tjejer".

    Där började min kamp mot anorexian.

  • Anonym (prosi­t)
    Äldre 10 Oct 10:57
    #6
    Anonym (Y) skrev 2011-10-10 10:41:19 följande:

    Har 2 saker. Det första är ifrån när jag var 8-9 och var på kalas. Jag hade då själv slagit in presenten och valde att göra det i silverfolie. Tyckte det var såååå fiiint med silvrigt papper. Mycket bättre än presentpappren vi hade hemma. Då säger en på kalaser. "Ja, det där paketet är ifrån Linda,det syns ju på pappret". Det fick mig att känna mig urdum. Har sedan dess lagt multum på inslagningar. Är riktigt grym på det numer. Men glömmer aldrig den känslan, av att mitt paket inte dög... Fast jag tyckte det var så fiiint!

    Min andra sak som aldrig kommer att försvinna är när min kära svärfar säger (inför mannens släkt) ja, om du skulle döpas så skulle sveriges starkaste man vara tvungen att bära dig. Ehh jaha...?
    Bara sådär slänger han ur sig det. Ingen skrattade eller sa ngt. Jag ville bara börja gråta.


    Matteratsi skrev 2011-10-10 10:46:26 följande:
    "Är den inne?.."
    Anonym skrev 2011-10-10 10:50:48 följande:
    Ex pojkvän:

    "Det är bra att du är så ful, för då får man ha dig ifred." 

    Han blev ex inom 24 timmar! 
    Anonym (K) skrev 2011-10-10 10:55:30 följande:

    När jag väntade mitt första barn 27 år gammal så sa min barn-och pojkvänslösa kompis att det var konstigt att jag skulle ha barn, för jag var "ju inte den moderliga typen"
    Det ledde till att jag blev jätteosäker på mig själv som mamma och var superkänslig för vad andra tyckte om hur jag tog hand om mitt barn.
    Senare insåg jag ju att det var avundsjuka och stress av att inte ha barn hos min kompis som det handlade om.


    Men gud, vad är det för fel på folk? Fattar dom inte att deras ord sårar?!
Svar på tråden Det mest sårande någon sagt till er..?