• Suck och suck
    Äldre 11 Oct 12:58
    12615 visningar
    151 svar
    151
    12615

    Jag ser ingen annan möjlighet än att omplacera eller avliva katten.

    GUD vad folk verkar vara hycklande när det gäller katter (min iakttagelse som icke kattägare). Det verkar råda en dubbelmoral utan like. Folk verkar visa upp en fasad av dubbelmoral, för man vet hur mycket det kommer klandras om en ts är ärlig i sånt här. IRL så avlivas katter till höger och vänster (rätt var det är kommer man hem till någon som avlivat sin katt för än det ena och än det andra, som jag som utomstående tycker låter som småbekymmer, och mängder av katter lämnas och dödas)
    samtidigt så visar folk i såna här trådar att deras vilja att uppoffra sig  är enorma. MYCKET större än vad jag någonsin tror på!
    Cred åt straw2008 som vågar stå för hur det e g e n t l i g e n förhåller sig.

    Då det gäller ts så verkar det ju misstänkt, då hon köpt en gammal katt som någon annan velat bli av med. Det verkar ju just misstänkt att katten är en problemkatt? Varför är det ingen som har nämnt det? (eller har jag fel som icke kattägare?)

  • Suck och suck
    Äldre 13 Oct 18:18
    jonnysbrud skrev 2011-10-13 08:45:16 följande:

    Eftersom jag berättade för veterinären att vi har ekonomiska svårigheter just nu, samt att jag är osäker på att söva ner katten inför kastrering, så väljer vi först och främst att ta bort p-pillrena för att se om dessa har ett samband med hennes innekissande. Hur vi kommer gå vidare efter det är upp till mig och veterinären.
    Det här blir mitt sista inlägg och jag väljer att lämna tråden till sitt eget öde.


    Gör det. Och acceptera inte påhopp ifrån nötter.
    Heder åt Jennie med ie som har hjärncellerna i behåll när hon diskuterar.
Svar på tråden Jag ser ingen annan möjlighet än att omplacera eller avliva katten.