Inlägg från: nemo1 |Visa alla inlägg
  • nemo1

    Jag ser ingen annan möjlighet än att omplacera eller avliva katten.

    KASTRERA. Hur svårt ska det vara????? Jag är så j***vla less på denna avlivningshysteri på denna sida. Kastrera katten omedelbart då hon säkert redan är dräktig igen. Fan att man inte kan läsa på om djuren man skaffar sig. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

  • nemo1
    akademikern skrev 2011-10-11 11:37:28 följande:
    Det jag skulle gjort i TS sits (och nu har jag enbart skummat trådstarten) är att kastrera och kolla njursjukdom . Men jag förstår frustrationen av protestkissande katter. Det är rätt äckligt med markerade katter. Det är ju en sak om man lätt förstår vad som är problemet, men om protestkissande fortsätter trots att man försöker göra allt bättre - ja, då tror jag att min gräns är nådd också.

    Återigen - gissa varför katten blev omplacerad.
    "Återigen - gissa varför katten blev omplacerad."  Jag behöver inte gissa, jag vet.... okastrerad....
  • nemo1

    Hahaha..vilken proffsig veterinär du verkar ha. Om inte veterinären rekommenderade kastrering så borde personen byta yrke. 

  • nemo1

    Ja och kattens öde tyvärr. Då var det du som sa nej till kastrering inte veterinären. För jävligt att en katt ska avlivas pga att ägaren inte tycker att katten är värd att lägga pengar på. Köp inga fler djur är du snäll!!

  • nemo1
    PumpkinQueen skrev 2011-10-14 15:08:47 följande:

    Skum veterinär i sådana fall, som rekommenderar henne att ha kvar katten trots att hon inte har råd med den. Vad ska hon göra om och när katten blir sjuk?


    Hastakvasta: Har du tänkt på att "nötterna" kanske tänker på kattens bästa? Att det kanske inte är helt okej att behandla djur hur som helst....nä...du kör väl på den vanliga FL-mentaliteten: Djur är värdelösa och till för att roa mig och mina barn.


Svar på tråden Jag ser ingen annan möjlighet än att omplacera eller avliva katten.