• Wittra

    Vad förknippar du med en hora?

    Är väldigt luddigt TS tycker jag.

    För mig är en hora en person som tar betalt för sexuella tjänster. Hur den personen ser ut kan ju förståss variera i oändlighet. Ska man däremot gå på _mina_ bilder av hur en hora ser ut så gissar jag på att det blir vääldigt mkt fördomar egentligen...men okej, kan dela med mig

    *Såna där långa hemska lackstövlar som gärna går över låren
    *-----eller såna där extremt höga klackar i lack med platåsula.
    * Hård sminkning och skrikiga färger
    * Vulgära kläder, såsom kjolar som kanske bara täcker rumpan på sin höjd.
    * Ett slitet hår, alternativt peruker. 
    * Gärna visar delvis sina underkläder, t.e.x ett linne som är så nedhasat att halva bh syns.

    är medveten om att jag säkert färgats av filmer, serier osv när jag radar upp dessa exempel. Att det för fördomsfullt osv...men detta är så jag ser på det....sorry...

    men när du nämner detta med krogen osv så väcker det andra tankar. Kvinnor som följer med män hem har jag ingen "bild" av, de kvinnorna har jag ingen uppfattning om alls. Dock tycker jag det är mycket tråkigt och irriterande av samhället att ständigt och jämnt skuldbelägga kvinnor för alla de friheter som män tar sig. Se bara på detta med fulla kvinnor; jaha, so what om en kvinna är skitfull? Är hon inte värd respekt ändå? Är det liksom mer okej att göra tjuvnyp och regelrätta övergrepp pga det? NEJ.

    När Elin Krantz mördades i GBG så diskuterades fallet på jobbet. En kvinna förfasade sig över hur full Elin tydligen varit (??) ......jag ville hålla låg profil på jobbet och inte hamna i hätsk debatt men jag kokade inombords. Vad fan har hennes spritintag att göra med huruvida en idiot får för sig att ha ihjäl henne? Man blir mer utsatt som full , sägs det...ja, det må så vara! Men man mördar fan inte...och inte heller våldtar! Punkt slut.              

  • Wittra
    LEG skrev 2011-10-20 18:49:56 följande:
    Delen om vad du förknippar med en hora må vara fördomsfull, men det är likväl din bild av vad du tänker dig när det gäller en hora. Noterar ex. att du nämner en kvinna med vulgära kläder som ex. kjol som bara precis går nedanför rumpan. Är det inte så många av de unga flickorna i tonåren klär sig? Är dom horor då? Nej, naturligtvis inte, de har ju rätt att klä sig som dom vill. Det är lite sådana kopplingar jag vill åt. 

    De citerade avsnitten ovan kommer också att vara sådant jag kommer att belysa i andra sessioner. Ingen kvinna är lovlig att våldta. Spelar ingen roll hur hon är klädd, hur många än hon legat med eller om hon är jättefull. Det finns inget som gör en kvinna "lovlig", och det är det jag vill få fram. Den session jag pratat om i denna tråden (som kommer att bestå av många olika fotograferingar av många olika kvinnor) är bara en del i projektet.

    som 18-åring åkte jag med skolklass till Prag, när vi åkte vägen till Prag frånt tyska gränsen, så stod det horor längs vägarna. Deras klädsel såg LÅNGT ifrån ut som du vill mena att unga tjejer klär sig idag. Det var otroligt smaklöst, illasittande, märkliga material och konstiga kombinationer av plagg. Minns en tjej som hade en pyyyttekjol, nästan som ett brett skärp i någon gräll färg, lika skrikig och typ glittrigt linne som räckte till naveln typ....ovanpå detta någon pälskrage eller om det några fjädrar....jag vet ju inte vilka unga tjejer du möter om dagarna och kvällarna...men jag har aldrig sett någon ung tjej klä sig så när hon ska gå ut. Såvida det inte vore maskerad kanske...

    Du frågade för övrigt vad ens bild var, jag trodde det inkluderade saker som kläder, hår, accessoarer osv......förlåt så mkt då.  
Svar på tråden Vad förknippar du med en hora?