Inlägg från: Litet My |Visa alla inlägg
  • Litet My

    14 åring som vill ha häst Råd!!

    Visst kan hon klara det med stöd, dock är det viktigt att stödet finns tex en instruktör eller dyl som kan hjälpa till med tex foderstat samt ridlektioner. Det är också viktigt att fortsätta rida för instruktör även om man får egen häst.

  • Litet My

    Kan tillägga att jag själv fick egen häst som 14 åring med okunniga föräldrar. Köpte såklart både fel häst som var minst sagt oridbar, beräkna foderstat kunde jag inte heller. Tog ett bra tag innan någon ville hjälpa mig och få mina föräldrar att inse att man inte bara ger en 14 åring en häst uran att det kostar tid och pengar, något de inte ville lägga.

  • Litet My

    Madick: Undrar jag med, allt handlar ju om att prioritera. Själv red jag tre veckodagar och alla helgdagar och de andra 2 bara skötte hästen. Vet också de som har hästen på ridskola och då lånar ut hästen vissa dagar/timmar mot en billigare hyra om man behöver längre tid på sig att förstå studierna. Själv blev jag nig snarare mer motiverad av hästägandet då kravet var att skolan skulle skötas annars blev det ingen häst.

Svar på tråden 14 åring som vill ha häst Råd!!