Inlägg från: Anonym (at your service!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (tråkigt tyst) skrev 2011-10-23 02:29:37 följande:
    Shit vilken rolig tråd

    Mitt sms skulle gå till mitt ex/strul

    Du är mitt allt just nu. Jag är så jävla kär och vill bara att du ska vara min.
    Jag vill inte bara ha ett strul. Det funkar inte längre.
    Jag mår dåligt av att veta att du är fri att gå precis när du vill.
    Jamen eller hur? Glad Hade hoppats på massor av "fyllesms" men det kanske var försent för det? 
    Folk kanske redan har hunnit göra bort sig ikväll Flört Tack för bidraget i alla fall! 
  • Anonym (Kaffedraken)

    Nu har jag läst alla inlägg. Roligt att så många har bidragit men en del inlägg var verkligen sorgliga att läsa. Kram till alla er! Hoppas ändå att ni alla kände er liiiiite lättade efteråt. Det är det som är meningen i alla fall.
     
    Fortsätt skriva här och lätta era hjärtan!

    Hjärta

  • Anonym (Kaffedraken)
    Lepanden skrev 2011-10-23 16:40:37 följande:
    "känns inte ok att du försöker kopiera mig, kom på nåt eget för en gångs skull. Min frisyr och hårfärg, min klädstil, mitt hem. Och du försöker tillochmed flirta med min sambo, vilket du inte lyckas med kan jag meddela."

    Till en ytlig vän som efter att ha varit hemma hos oss och sett vår vardag och min sambo har börjat försöka likna mig mer och mer. Hon har alltid varit i stormiga förhållanden och såg väl hur bra vi hade det och det känns som om hon tror att hon långsamt kan försöka nästla sig in hos min sambo och sen ersätta mig utan att det skall märkas någon skillnad. Hon är arbetslös men tar inte tag i det. Ensamstående med ett barn. Hon vill ha det liv jag lever, det har hon erkänt. Men inte ett likadant..hon vill ha mitt tror jag
    I feel you. Sånna människor är hemskt obehagliga tycker jag. *klipp klipp* 

    Jag vill skicka ett sms till alla mina vänner: 

    "Förlåt för att jag är så dålig på att höra av mig. Förlåt för att jag är så kass på att ta initiativ till att ses. 
    Det är inte det att jag inte vill och det är inte det att jag aldrig tänker på er. Jag tänker på var och en av er varje dag! Jag saknar hur jag var förr i tiden och önskar att jag hade lika mycket lust och energi idag som jag hade då men jag vet inte vad jag ska göra för att "bli mig själv" igen. Snälla ha tålamod, stå ut med mig ett tag till. 
    Jag kommer tillbaka snart, jag lovar! Älskar er!" 

     
  • Anonym (Kaffedraken)
    AlreadyBurning skrev 2011-10-24 00:29:30 följande:
    bara ja som blir fet obekväm när jag läs andras pirvata sms?
    Så var det ju inte riktigt meningen att man skulle känna. Varför? 
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (APJÄVEL!!!) skrev 2011-10-24 08:22:56 följande:
    Till min föredetta kollega..... Jag önskar att skulle våga ringa o säga det här, men iom att jag inte är elak av naturen så gör som en riktig svensk o knyter näven i fickan.....

    *Harklar mig* Din jävla subba! Du är faaan i mig den absolut falskaste människa jag någonsin stött på, du fick mig att tro att vi hade en schysst vänskap och att jag kunde lita på dig, men det var universums jävla lögn! Det skönaste känslan jag varit med om var när jag klev upp på chefens kontor o sa upp mig! Det var en vinst att få höra att jag skulle bli saknad och att han verkligen inte ville att jag skulle sluta, jag fick t.o.m. erbjudande om högre lön och andra uppgifter....Men det klarade jag inte av att ta pga av dig ditt jävla monster!!!!! Jag ställde faaan alltid upp för dig och jag tog t.o.m. skulden för dina jävla misstag! Det var en fröjd att få gå ut från det där jävla kontoret och se hur du blev kvar med skitdålig lön och inga ambitioner att försöka göra nåt åt det!  Hahahaha....jag kan inte göra annat än att skratta åt dig din misslyckade jävel......

    AAAAHHHHHHHHHHHHH!!! Fan det där var de skönaste idag!!
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2011-10-24 08:12:15 följande:
    Till en klasskamrat:
    Din flickvän är dum i huvudet och du förtjänar mycket bättre.
    Typ mig.
    :D 
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Härligt!) skrev 2011-10-24 08:38:19 följande:
    Riktigt härligt de här ju.. känner helt seriöst redan hur man mår mycket bättre av att få ut skiten!? 

    Till min syster
    Hur kära lillasyster har du tänkt klara dig genom livet genom att skylla på din add?
    VEM FAN BRYR SIG!?
    Skärp dig för fan istället, de är inte synd om dig och du är ingen liten jävla ängel.
    Du är egoistisk, allting ska PASSA DIG, du är elak mot våran underbara lillebror som ÄLSKAR dig och BEUNDRAR dig för att du är så duktig på xbox. Ändå så skiter du i honom och skriker åt honon, tycker att han är jobbig.
    Men vet du vad fan DU ÄR DÅ?
    DU ÄR JÄVLIGT JOBBIG! Du skyller alltinng på alla andra, alltid på dåligt humör, vägrar att hjälpa till hemma.
    Säger dåliga saker om våra föräldrar som fan gjort allting för dig din jävla skit unge.
    Man kan ha en viss förståelse för din add men nu går de fan för långt- SKÄRP DIG OCH SE DIN EGEN DEL I ALLT!
    Ung jävel 
    Är det något jag lärt mig genom alla år av misär så är det att skrivande är helande. 
    Visst, man kan sitta och skriva ner deprimerande inlägg i sin blogg eller här på FL, be om råd och liknande men ibland måste man bara få UT skiten, lite mer riktat åt personen det gäller utan att för den skull göra det.
    Ibland föds också nya insikter när man skrivit ner det man vill säga och då man ser allt svart på vitt. En insikt om att bryta med personen, eller kanske vice versa-ta kontakt med personen på riktigt.
    Hursom, att få ur sig allt man har på hjärtat ÄR frigörande.
    Om tråden bara kan få en enda person att må bra, om så bara tillfälligt, är jag nöjd.
     
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (APJÄVEL!!!) skrev 2011-10-24 08:53:00 följande:
    Jag mår som en kung, bra initiativ!! Skrattande
    Skål
  • Anonym (Kaffedraken)

    Till L: 

    Din sambo sen några år har varit otrogen mot dig. Han säger att han inte älskar dig, att han inte attraheras av dig och att han kommer att lämna dig när han hittar någon bättre. Jag tycker synd om dig men vågar inte berätta detta eftersom jag vet att det skulle knäcka dig totalt.  

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2011-11-04 12:14:33 följande:
    fan vad  fegt.

    Är hon för svag för att hantera det så får du väl bygga upp henne först, umgås mer med henne ta med henne ut så hon kan hitta killar som uppskattar henne, därefter när hon inte är lika fastklamrad vid honom så kan du berätta.
    Bra tips! Dessvärre är L inte en person jag umgås med. Jag känner henne knappt. Hon är en bekant kan man säga och hon är (vad jag hört) inte så förtjust i mig så risken finns att hon inte ens skulle tro mig. 
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym skrev 2011-11-07 11:01:04 följande:
    Hur kan du leva med att vara så feg och att dessutom anta att din vän L är så svag?! En sån som du är ingen vän. ALLT kommer fram så småningom och L kommer att bli knäckt av att veta att du visste och inget sa.

    /Ett annat L(?), sambo sen några år 
    Återigen, L är inte min vän, hon är mer en bekant och knappt det. Jag antar ingenting, jag VET att detta skulle knäcka henne då hon tror något helt annat om sin sambo. Jag är inte så omtyckt i L:s kretsar så frågan är om hon ens skulle tro mig om jag sa något? Det här är mer invecklat än vad det verkar men jag har många gånger funderat på att skicka ett anonymt brev/mail till L men har inte vågat det ens. Även om jag inte känner henne så väl eller ens träffar henne särskilt ofta vet jag ju genom andra hur lycklig hon är, hur hon planerar förlovning och att bli gravid och en hel framtid med denna man. En man som inte bryr sig ett skvatt om henne. Jag vet inte om jag klarar av att förgöra hela hennes värld. Jag vet inte om jag klarar av att ha det på mitt samvete samtidigt som sanningen plågar mig också. 
  • Anonym (Kaffedraken)

    Till ytterligare en kvinna vars man haft "fuffens" för sig utan hennes vetskap. 
    This is for you, A.

    Varför jag inte hört av mig tidigare är för att jag lovat din sambo att aldrig, under några som helst omständigheter, att ta kontakt med dig.

    A, din sambo och jag träffades när du och hade uppehåll. Vi var aldrig kära men vi hade sex, umgicks lite som ett par och trivdes i varandras sällskap. När ni hittade tillbaka varandra bröt vi kontakten för att din sambo var rädd för att du skulle få veta om oss. Åren gick och en dag tog han kontakt med mig via FB. Han skrev bl.a att han fortfarande tänker på mig, att han visserligen älskar dig men att han attraheras av mig, vill vara med mig igen och bad mig höra av mig om jag kände detsamma för honom. Det gör jag inte så du behöver inte oroa dig för mig. Däremot bör du oroa dig över din sambo, hur han ser på dig, hur han ser på sig själv och på er relation. Om han inte redan har gjort det är han väldigt nära steget till otrohet. Han menar att du skulle vara ok med det men jag tror inte på honom och jag har som sagt avböjt alla hans inviter. Känner du din sambo A? Har du en aning om hur han går runt och tänker? Vet du om det som hände mellan mig och honom? Vet du att du lever ihop med ett kräk? Jag känner dig inte men vågar påstå att du förtjänar bättre. Din sambo respekterar varken dig, mig eller sig själv. Det var bara det jag ville säga. Hej då! 

  • Anonym (Kaffedraken)

    It's alive! Ja tråden alltså Cool 

    Det här skulle jag vilja skriva till en hel hög Facebookvänner:

    "Dina statusuppdateringar är sååååååååååååååååå tråkiga! 
    Jag skiter i vad du ätit eller inte ätit idag. Och nej jag vill inte se foton på eländet heller!  
    Jag struntar i om du tränade igår, om du ska träna idag och att du varit ute med hundjäveln. Vad fan vill du? Att man ska "gilla" för att du går ut med din hund eller bara göra dina vänner uppmärksamma på att du gör det som miljoners människor gör varje dag? Jag skiter också i att dina snoriga ungar är sjuka för tionde gången denna månad. Sälj dom på Blocket eller vad det nu är du brukar skriva att du vill göra. Och förresten är du ful som fan på din nya profilbild. Byt!"   

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!