• Anonym (??)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    skulle vilja skriva ett mail el sms till ett ex strul som jag var med en gång fast jag hade pojkvän då o han flickvän. Snart 8 år sen. Innan dess hade vi kännt varandra, men jag har alltid haft ett gott öga till han men sen flyttade jag dum som jag va till en annan stad

    du finns än idag i mina tankar, jag hade sä gärna vilja träffa dig igen o se om det fins något mellan oss än.

  • Anonym (??)

    Jag vill säga till min mamma:

    Nu får du faan ta och sluta dricka!!!!
    Jag är trött på att aldrig veta om man kan hälsa på dig, du är 50 år och borde börja bete dig som det!!!
    Du har barnbarn och dom ska väl för fan kunna ha en mormor/farmor som är nykter.
    Du skiter i ******* som inte sköter skolan och beter sig inte som man ska i den åldern.
    Ta tag i ditt jävla liv, sköt jobbet, se till så att svinstian du kallar ditt hem ser trevligt ut och börja göra nåt åt dig själv.
    Jag har oroat mig och kämpat för att hjälpa dig i så många år och nu orkar jag inte mer!!!

    Ordna upp ditt liv eller så säger jag upp allt med dig!!!

  • Anonym (??)

    Och jag vill säga till min föredetta vän:

    Tack för att du totalt skiter i mig, så som jag ställt upp för dig när ditt liv rasa. Tog hand om dig, ditt hem, dina barn, bara för att jag ville hjälpa. För jag älskade dig som min vän.
    Men tydligen betydde inte det nåt då ditt liv tog en annan vändning och du visade ju klart och tydligt att jag inte var din vän längre!!!

    Gaaahhhh jag blir så förbannad och arg!!!

  • Anonym (??)
    Anonym skrev 2011-10-24 18:41:27 följande:
    Till grannarna som flyttade i helgen.

    *Måte fan ta dig o din jävla idiot till man.Jag hoppas soc verkligen tar sitt ansvar o håller koll på era små flickor.Måte du en en dag få lida fan för de du utsatte mig för. Å pengarna du är skyldig mig,kan du sätta i halsen,för då skulle de komma till bäst nyttan.Korsas våra vägar igen råder jag dig att gå en omväg.Bara för att du är turk,så betyder de inte att du inte är rasist,Hade de inte varit för era stackars flickor,så hade jag önskar livet ur er.Måte fan ta er"

    Till mina 4syskon o mina föräldrar.

    "Måte fan ta er o måte ni en dag få lida.Ni har fan ingen rätt att mordhota mig eller någon i min familj.hur fan kunde ni låta era jävla suparvänner tafsa på mig??? Måte ni fan få lida svårt en dag"

    Till min ena systers fd man.

    " Du ska fan inte komma här o tro att du är något! O mordhota mig på fb för att sen fega ut o ta bort inlägget.Tji fick du då en vän till mig hann kopiera de.Ok,snuten gjorde inget,men räkna med att få ett besök utav soc,då du fan har förstört ungarna.Man sätter sig fan inte o tittar på en p-rulle med sina barn.Å du.....tar du kontakt med mig,så ska du fan få se ditt jävla as!

    Till mitt ex.

    Jag hatar dig!!!  Hörde att du blivit lämnad av din fru.horan som du kn*lade bakom min rygg.Rätt åt dig.Hoppas hon krossade dig ordentligt.Du kommer sluta som en ensamt o tragiskt gammalt svin så som du håller på.
    Måte fan ta dig.Synd att dina barn har dig som far.fy fan.Men vet du...trots att jag fortfarande älskar dig,så skulle jag aldrig ta i dig igen.Jag har lyckats att resa mig o plocka ihop alla bitarna.O graven efter vårt barn,som du vände ryggen åt,vårdar jag med all kärlek jag har.
    Måte fan ta dig!!!!"

    Till min son pappa o ex.

    Din jävla morsgris!Idiot!Ditt jävla iq-befriade helvete!!! Du är fan inte bättre än någon annan bara för att du har ett annat efternamn.O din feta jävla mor ska fan inte betyda mer än vad vår son gör.Din jävla sopa.
    skulle fa inte förvåna mig om du sätter på fanskapet när du spenderar så mycket tid hos henne.Katlas förebild.Jag tänker fan inte vänta på att helvetet ska dö.Inom snar framtid kommer jag att ändra på allt som du tar för givet.Sen kan du sitta där med dina jävla porrfilmer o å ljuga dig själv full med skit.Å skaffa blöjor ditt jävla pisspotta! Stäng igen din jävla lagårdsdörr o kryp tillbaka från sk*thålet du kommer ifrån*

    Till fd svärmor.

    Fatta att din son är vuxen! Å vem fan är fet?! Du är ju så jävla ful o idiotisk att satan själv är avundsjuk,.
    dö o jag blir lycklig.
     
    Måste faan ha varit skönt att få ur sig allt detta!!!!
    Och inte för att vara taskig men jag skratta så jag tjöt när jag läste delen till din sons pappaSkrattande
    Klockrent!! 
  • Anonym (??)
    Anonym (saknar dig så) skrev 2011-10-24 20:11:32 följande:
    Till min bror:
    Var tog du vägen? I 15 år nu har jag väntat på ett svar, få reda på vad som hände den där dagen.
    Hoppet att få prata med dig igen finns alltid kvar även om jag vet att det aldrig kommer ske, du kommer aldrig tillbaks och vi kommer antagligen aldrig få veta vad som hände, ibland vill jag bara ha tag på den där jäveln som gjorde att jag aldrig mer kommer att få prata med dig. Men snälla storebror kom snart och hälsa på mig i drömmen igen för nu var det länge sen. Du vet väl att min son har fått ditt tilltalsnamn som andra namn, som en "hyllning" till dig. Längtar så till den dag jag får träffa dig igen! Kommer alltid sakna dig.
    Kramar från lillasystern med gumminäsan...
    Men fy va jobbigt=( Att inte få veta.

    Många kramar till dig. 
  • Anonym (??)
    Anonym skrev 2011-10-24 21:43:09 följande:
    Tveksamt, skapligt illa att skaffa barn med en sådan kille 
    Jo men sättet det var skrivet på fick mig att tjuta av skratt=)
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!