• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Miss U)
    Anonym (Chilla) skrev 2019-07-14 16:21:37 följande:

    Ta det lugnt bara! Oroa dig inte.Allt kommer ordna sig


    Åh vad jag önskar att det kommer att göra det, men jag tror att han är borta för alltid. Det är så han gör, bara slutar höra av sig, svarar inte på sms eller mail.
  • Anonym (E)

    Du kommer nog aldrig förlåta mig men jag vill ändå att du ska veta att trots att jag handlade som jag gjorde så ville jag aldrig såra dig! För din skull är jag ledsen för att det blev som det blev, det känns helt overkligt! Förlåt mig!

  • Anonym (Gravida)

    Mamma tänkte att jag skriver ett mess istället flr det är lättast så då jag vet att du inte kommer nli glad över det jag kommer berätta. Vi ska ha barn och vi är väldigt glada över detta, barnen har precis fått reda på det o är mkt glada över att få ett syskon. Jag vill inte höra något om vad du tycker utan när du träffar barnen så får du hålla dina tankar åsikter för dig själv o inte förstöra glädjen för oss. Kan du ändå inte glädjas för oss väljer jag att vi inte pratar/umgås på ett tag , förutom kontakt till barnen. Hör av dig när du känner att du är lugn

  • Anonym (Chilla)

    Hej livet! Det krävs så lite nu för att det ska gå åt helvete.Förra året dog min far och nu min barndomsvän som jag svek pga av att han gick ner sig i sina droger.Jag ville besöka honom i fängelset men det var försent. Han hittades död i sitt rum.

    Idag stod två killar från mellanöstern bakom mig och hånade mig pga av mina inköp.Jag kan inte besinna mitt vrede, det känns som jag inte korsade gränserna förr men nu har jag liksom inget kvar känns det somJag ville verkligen inte dra fram min machete på dessa, men jag är så trött på den här sortens människor som inte fattar att det finns dom som är mycket galnare än dom.

    Jag satte macheten mot den enas strupe precis så som min kusin från Nicaragua visade mig hur man fick sin fiende vettskrämd.Han sa: "det är inte som i vårt hemland bolivia! Här i Nicaragua är det annorlunda.Araben blev så rädd att han pissade ner sig

    Förlåt gud för min vrede,jag kan inte kontrollera den längre.Förlåt förlåt........detta känns inte bra ,de kommer inte sluta bra.....

  • Anonym (Weggs)

    ?Snälla älskade sambo, väx upp! Du är snart 40år, ingen tonåring vars mamma fixar. Lägg bort mobilen, öppna munnen och vässa öronen för helvete. Var en partner, inte belastning. Ta inte åt dig bara när det passar. Så länge du håller på så här så kommer jag skita i dig. Jag kommer fortsätta vara sur och irriterad. Vara ledsen, ha ångest, smärtor. Det som retar mig allra mest är att om jag verkligen slänger ut dig en gång för alla så kommer du skärpa dig och nästa kvinna kommer få den mannen som jag förtjänar. Jag älskar dig men hatar att du inte vet hur ett förhållande fungerar.?

  • Anonym ((.....))

    Hej. Vad vill du att vi ska göra åt det vi egentligen egentligen känner. Jag vet varken ut eller in, har du nån plan?

  • Anonym ((.....))
    Anonym (Tankar) skrev 2019-07-08 15:54:42 följande:

    Men även om det är tungt när det inte funkar så lär ju det här öppna upp för mannen du tänker på...hur blir det ned det? :)


    Om han vågar .. ta ett steg.. skulle jag bli lycklig. Men för mig är det viktigt att det kommer från honom. Denna gång.
  • Anonym (Tankar)
    Anonym ((.....)) skrev 2019-07-24 18:04:04 följande:
    Om han vågar .. ta ett steg.. skulle jag bli lycklig. Men för mig är det viktigt att det kommer från honom. Denna gång.
    Ursäkta men vad är det med detta att det alltid skall komma från någon annan än en själv?! Om du nu är singel eller på väg att bli så får du väl för sjutton se till att woman up och handla? Annars kanske du inte är så angelägen ändå..vill inte skriva att ingen gillar en fegis men nu gör jag ju det ändå :)

    Varför är det viktigt för dig att handlingen sker från hans håll, varför inte från dig precis lika gärna?
  • Anonym ((.....))
    Anonym (Tankar) skrev 2019-07-24 20:03:25 följande:

    Ursäkta men vad är det med detta att det alltid skall komma från någon annan än en själv?! Om du nu är singel eller på väg att bli så får du väl för sjutton se till att woman up och handla? Annars kanske du inte är så angelägen ändå..vill inte skriva att ingen gillar en fegis men nu gör jag ju det ändå :)

    Varför är det viktigt för dig att handlingen sker från hans håll, varför inte från dig precis lika gärna?


    Med all respekt, du vet inget om vad som sagts o inte sagts mellan mig och honom tidigare. Jag har andra anledningar än att jag är inte modig nog
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!