• psak
    Äldre 1 Jan 13:23
    6416 visningar
    35 svar
    35
    6416

    Avpixlat.info tar över efter Politiskt Inkorrekt

    Kul att se att det vinner mark. Jag vill uppmana alla som välkomnar liknande sidor att sprida budskapet om avpixlat, flashback m fl till vänner och bekanta mm så att allt fler kan få tillgång till en heltäckande nyhetsrapportering.

  • psak
    Äldre 9 Jan 20:38
    #24
    Ja, fy så hemskt och fascistiskt att titta på de sidor jag nämnde. Alla borde vara lika smarta som du och lita blint på vår neutrala gammelmedia!
  • psak
    Äldre 2 Apr 20:23
    #30
    Tidsresenären 2012 skrev 2012-04-02 01:58:33 följande:
    Nu visar en av Avpixlat-krönikörerna ansiktet. Det har nog aldrig hänt förut?
    En söt tjej på 18 år dessutom.
    avpixlat.info/2012/04/01/ny-kronikor-pa-avpix...
    Och av bilden att döma med någon slags invandrarbakgrund dessutom? Ännu ett bevis på att inte bara pursvenskar ser vad som händer med landet.
  • psak
    Äldre 22 Apr 18:28
    #35
    DeLuxeMamma skrev 2012-04-21 21:18:52 följande:
    Förresten, någon som vet något mer om Felicia Lindell som är söndagskrönikör på Avpixlat ? Har hon skrivit någon annanstans? Har hon någon position i SD.s ungdomsförbund el liknande?

    Hon har ett svenskklingande namn men ser ut att ha persiskt(?) ursprung utseendemässigt, kanske adopterad?
    Hursom, älskade hennes krönika om mångkultur och skolan:

    avpixlat.info/2012/03/02/nej-till-mangkultur-.../

    Hon skriver väldigt bra och med stor medvetenhet trots hennes ringa ålder på 18 år.

    Mina två äldsta barn går i en väldigt mångkulturell skola med ca 40% utländska och ca 60% svenska ungdomar och känner igen mig väldigt mycket i det hon skriver, framförallt då det kommer till svenskfientligheten och det är framförallt dottern som dragit det tunga lasset där, hon är (tyvärr!?) blond och blåögd och blir ofta väldigt ledsen av alla orden hon får slängd efter sig och vågar sällan försvara sig då det är sådan aggressiv stämning på skolan.

    Finns givetvis många andra problem med och jag överväger nu att faktiskt flytta med barnen till annan ort trots att jag trivs väldigt bra med mitt nuvarande arbete och lägenhet men tryggheten och välmåendet för mina barn är det viktigaste hur man än vrider och vänder på saken. Blir så arg på våra ledande politiker som vägrar att ta ansvar för landets utveckling och man ser snart inget annat än lögner och vinklingar hit och dit.
    Vet inte exakt men har för mig att jag sett hennes namn i någon SD-kontext. Det fanns en kort skvallertråd om henne på flashback där en av de mest extrema medlemmarna, "skogsvatte" kastade skit på AP för att de låter en icke-svensk skriva krönikörer. För mig spelar inte svart, vit, gul eller grön någon roll när man har Sveriges bästa för ögonen.
    Trist att läsa om dina ungars situation i plugget förresten Rynkar på näsan
Svar på tråden Avpixlat.info tar över efter Politiskt Inkorrekt