Inlägg från: neonguy |Visa alla inlägg
  • neonguy

    Avpixlat.info tar över efter Politiskt Inkorrekt

    Namnet Avpixlat känns mer "oskyldigt", Politiskt Inkorrekt känns mer provocerande och mer stigmatiserande om man jämför. På sikt kanske detta är bättre, även om PI blev rätt kända och omtalade mot slutet. Avpixlat uppfattas dock mer som endast en motpol och komplement till etablerad media och inte en som en självständig nyhetssite. Men namnet kanske väcker mer nyfikenhet än t ex "Nyhetssidan", så det behövs kanske.

    Men nu handlar det hela mer än bara om ett namnbyte, såvitt jag förstår så är det bara några st från PI + nya skribenter som fortsätter jobbet på AP. Grundaren av PI dog i våras och kanske dom andra "gamla rävarna" inte orkar längre. Som någon annan sa så är det bara bra om arbetet fortsätter, även om det till ytan är lite annorlunda.

  • neonguy

    Innebär detta att vi kommer få se någon representant från Avpixlat sitta och mysa i morgonsofforna och i samstämmig kör med programledarna snacka skit om 7-klövern, istället för Expos Daniel Poohl som i samstämmig kör med programledarna alltid snackar skit om SD?

    Nej inte i denna parallella verklighet.

  • neonguy
    FMGA skrev 2011-11-27 18:19:29 följande:
    Mot bakgrund av  att många patrioter far runt på nätet som tättingar ska man nog ta besöksstatistiken på aspackat med några skottkärror salt.
    Finns ju en anledning till "aktiviteten". Hade Expos verklighetsbild varit den rätta så hade ju den sidan var den aktiva.
Svar på tråden Avpixlat.info tar över efter Politiskt Inkorrekt