Inlägg från: Sven Erik Johansson |Visa alla inlägg
  • Sven Erik Johansson

    Manliga prostituerade, finns de? Bra idé?

    Det finns nog. Gigolo betyder väl manlig prostituerad. Dock kanske du har större chans till bra sex om du hittar kärleken. Jag tycker sex känns bäst då .Det finns också risker med prostituerade. En prostituerad har haft många sexpartners och kan i sin tur föra vidare smittor, till exempel HPV och de farliga typerna av HPV ger ju ofta inga synliga symptom (+ att kondom enligt en artikel jag läste inte är statistiskt lika effektivt mot HPV som mot en del andra smittor.) Om sexpartnern har haft många partners i livet så är riskerna större.

  • Sven Erik Johansson
    Anonym (behov) skrev 2011-10-25 13:21:02 följande:
    Jag söker inte kärleken, kommer den så kommer den men inget jag aktivt söker. Och jag har ingen lust att vänta längre nu. Sen håller jag heller inte helt med att sex blir bättre med kärlek inblandat. Jag kopplar nödvändigtvis inte ihop de två. Kanske lite ovanligt för att vara kvinna men jag är inte romantiker på det viset. Sex är mer tekniskt och en kroppslig upplevelse. Kärlekssex är otroligt skönt men på ett mer "fint" sätt, vilket inte är vad jag är ute efter nu.
    Vill inte vara tjatig och jag ser att du inte söker den, men ibland finns kärleken där  manminst anar o den kan komma plötsligt.
  • Sven Erik Johansson
    Mr Espresso skrev 2011-10-25 18:13:18 följande:
    Ja det finns manliga prosituerade. En tjejkompis har i sin tur en manlig vän som är det. Bla så sätter han på en gift karriärskvinna inom kommunpolitiken ett par gånger om året!
    Vad jag vet är det olagligt. Jag tycker kvinnans parti kan förflytta henne från hennes uppdrag tex.
  • Sven Erik Johansson
    Anonym (behov) skrev 2011-10-25 19:22:55 följande:
    Nja, det lär inte bli någon "affär" och då finns inget brott. Jag är alldeles för mesig för att nappa på anonyma erbjudanden på nätet och haringen lust att "köpa grisen i säcken"

    EGentligen vill jag inte gå till någon prostituerad heller, det var mest ett uttryck för min "desperation" tror jag. SKulle nog banga ur om det väl kom till kritan misstänker jag.

    Bara det at t jag vill slippa känna press att "prestera" för en gångs skull och bara koncentrera mig på att njuta. Ja, det kanske faktiskt finns män som är villiga till det, men i mitt huvud skulle jag inte tro på det fullt ut. Ja, problemet är mitt, jag är medveten om det....
    Min filosofi är väl den att det är ok om inte både mannen o kvinnan alltid "presterar" lika, att det är ok att slappna av.
Svar på tråden Manliga prostituerade, finns de? Bra idé?