Inlägg från: Anonym (kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kille)

    Manliga prostituerade, finns de? Bra idé?

    Trust me skrev 2011-10-25 20:50:20 följande:
    [...]
    Vi skulle kunna göra ett test om du inte tror mig här på FL. Två stycken trådstarter med en manlig resp en kvinnlig fingerad person. De är nyblivna singlar och helt normala svenssons med barn varannan vecka. Nu söker de en tillfällig förbindelse och undrar var man gör det bäst. Vilken av dessa två skulle få flest erbjudanden på en kvinnodominerad sida som den här?

    Att ha sex utan en massa gullegull är för henne inget problem. Är hon öppen med att det är så kommer hon få erbjudanden om just det. Det spelar egentligen ingen roll vilken site hon gör det på. Hon kommer att kunna ha en ny man utanför dörren varje dag om hon vill. Och det behöver inte vara ett urval av 60+ alkisar med dålig hygien. Numera så kan hon välja bland unga män vars enda intresse är att få ha sex med en äldre kvinna.
    [...]
    Man skulle förmodligen kunna ta ditt exempel ännu längre. Å ena sidan en hyfsat snygg och vältränad kille på 20-nånting kontra en kvinna på 35-40 med barn varannan vecka. Hon skulle förmodligen få betydligt fler erbjudanden än killen. Men det är ju den mossigare sidan av våra könsroller som spelar in här, kvinnor tror att män gillar "jakten" och är vana vid att slippa lägga energi på sånt själva och män vet att de förväntas jaga vara sig de vill eller inte och accepterar detta, resultatet blir att en kille som inte jagar aktivt inte får några sexpartners medan kvinnorna kan "luta sig tillbaka" och ändå träffa någon i alla fall...
Svar på tråden Manliga prostituerade, finns de? Bra idé?