• Anonym

    Manliga prostituerade, finns de? Bra idé?

    Trust me skrev 2011-10-25 14:22:25 följande:
    TS är en torsk! Inte kul eller bejakande eller frigjort. Bara jävligt lågt, idiotiskt och egoistiskt.
    ja, i jämställdhetens namn.... Nu är det ju så att det finns extremt många människor som kan tänka sig att göra som TS. Oavsett vad moralen säger...
  • Anonym
    Trust me skrev 2011-10-25 14:51:59 följande:
    Jag har aldrig heller haft sex helt på mina villkor. Anledningen till det är att jag haft sex med en annan människa varje gång. Det är helt normalt och förändras inte av i vilken utsträckning jag hävdat min vilja och mina behov i det. Att jag kanske tycker att jag fått ut mindre än 50% ger mig inte rätt till något nu.
    Mycket tänkvärt och riktigt klokt skrivet - men jag förutsätter att de tillfällen du nämner har handlat om relationer baserade på mer än enbart din alldeles egna sexuella njutning?

    Man kan ju i rättvisans och jämställdhetens namn hävda att TS inte ska vända sig till en giglo av samma anledning som män inte ska gå till prostituerade  - men den generella sanningen kvarstår ju: män går till prostituerade så varför skulle inte TS kunna gå till en gigolo?

    För enligt massor av trådar här på FL så finns ju visst då "den lyckliga horan" som gör EXAKT det hon själv vill och bara mår bra av - då borde det ju i rimlighetens namn vara samma sak med gigolos?

    Själva poängen med hela TS är ju att hon INTE vill ha någon kärleksrelation, inte vill lägga tid på uppvaktning och gullegull, inte behöva fokusera på någon annan än sig själv - är det inte ärligare att vända sig till någon som är införstådd med det då, speciellt som jag tycker mig minnas att det är just de förevändningar som män använder som anledningar till att betala för sex?

    Att jag personligen inte anser att man ska involvera sig i olagliga aktiviteter är en helt annan sak...
  • Anonym

    Att berätta i vilket område du vill hitta en kan ju vara en bra ide. Jag vet om ett par som håller på i östersundsområdet. De flesta kunderna är kvinnor runt 40 som inte vill ha mer än någon timmes tillfredsställelse.

  • Anonym
    Trust me skrev 2011-10-27 09:26:26 följande:
    Koppleri
    Nej nej, dom gör det helt själva för att dryga ut studiemedlet. Har funderat på det själv men jag gillar ju yngre tjejer...
Svar på tråden Manliga prostituerade, finns de? Bra idé?