Inlägg från: sirisdotter |Visa alla inlägg
  • sirisdotter

    verkar ha blivit blåst av smsguld.se!!!!

    Föredrog att sälja direkt och få pengarna i handen,   till någon av de kringresande företagen,  som hyr in  sig på hotell.   Tvivlar dock på   att SMS-guld skulle kunna hålla på år  efter år  om de inte betalar för guldet man skickar till dem.

  • sirisdotter
    Indianica skrev 2011-10-28 20:39:02 följande:
    Jag hoppas det verkligen blivit något fel på överföringen och att pengarna anländer, sätt lite press på dem igen under måndagen!

    Sedan vill jag också inflika att det är väl(?) vansinne att skicka iväg guldsmycken. Dels riskerar de att "komma bort", bli felvägda och att det kanske blir strul med överföringen som i ditt fall TS. Hos en guldsmed får man pengarna direkt och ofta betalar de mer per gram.
    Och när grannen sålde guld på hotell till kringresande uppköpare -  de betalar bättre än vår guldsmed i stan -  kritiserade vuxne sonen henne att hon INTE  i st skickat guldet till sms-guld....    Sonen uppgav att sms-guld betalar bättre.    Och grannfrun (och jag)   uppskattade att sitta med vid värderingen,  att slippa posta smyckena  - trots försäkring och värdepåsar.    Jag fick rådet att -  om jag ville sälja  vissa ärvda smycken -  INTE  sälja dem efter vikt utan på aution som smycken.
Svar på tråden verkar ha blivit blåst av smsguld.se!!!!