• Äldre 14 Nov 09:06
    887 visningar
    3 svar
    3
    887

    Synktips

    vi körde liknande. första 2-3 månaderna var ett helvete rent ut sagt, jag och sambon sov i pass och möttes i sovrumsdörren för att klara det.
    Väckte alltid den andra om den ena vaknade för mat. men så en natt försökte vi att bara ta den ena killen när han vaknade, ville inte väcka andra när han sov så gott. och vipps sov han hela natten dock med nappinstoppning någon gång. någon vecka senar sov första killen nästan hela natten också så även där blev det då bara napp på natten.
    från ca 3 månader fram till 7,5-8 månader sov de hela natten men där drogs vi tillbaka till start ungefär =)
    Nu vaknar de iaf ett par gånger var per natt och ska helt plötsligt ha mat på natten igen för att klara somna om. dock på natten blir det kall ersättning nu, ställer fram flaskorna med rätt mängd vatten och 2 små burkar med rätt mängd pulver. skakar ihop och ger dem och går och lägger mig igen så det tar inte så lång tid, men ack så trött man blir.
    Oftast är de synkade på dagen nu men kommer dagar som ingenting är som det ska med. Martin vill fortfarande helst somna i mammas armar vilket är svårt då jag jobbar nu, mattias står och skriker och pratar i sängenen bra stund innan han somnar och martin brukar då ha svårt att somna.

    Men ack den som ger sig! de är 10 månader snart och gissar på att det blir bättre bara de blir mer förstående =D

  • Äldre 15 Nov 15:51
    #3
    ikapika81 skrev 2011-11-15 15:29:34 följande:
    Jag har olika dagar, ibland bryr jag mig inte att synka (de är bara 4mån) men om jag behöver ha dem synk så går jag bara en två-tre timmar med vagn så vips är de båda hungriga när de vaknar och har sovit sammtidigt..
    fast ett bra tips är att börja synka dem snart så de kommer in i rutinerna kring matning osv. var en period som det var riktigt illa med våra så ena sov när andra var vaken och tvärt om och åt olika tidpunkter osv. var väl bara nån vecka men ack så jobbigt det var att aldrig få en minut lugn =)
Svar på tråden Synktips