Forum När man inte vill - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • tidig utlösning trots start/stopptekningen

  Sön 27 nov 2011 17:09 Läst 23493 gånger Totalt 28 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (mimmi) - Visa alla inlägg
 • Anonym (mimmi­)
  Återställ
  Sön 27 nov 2011 17:09 #4

  Hade ett förhållande med en kille som också hade lätt för att komma. Vi var tillsammans i över tre år och hade olika tekniker för att få det att fungera. Absolut inga problem att lösa det så att både han och jag var nöjda.

  Jag fick alltid ordentligt med uppvärmning och förspel och på så sätt minskade risken att jag skulle känna att han kom fort och allt var över på en stund. Hann jag inte komma innan honom blev det oralsex och dildo för mig så att jag också blev tillfredställd. (Han blev en mästare på oralsex ;))

  Provade "stop och start" tekniken, funkade till och från. Varvade med oralsex, smek och vaginalsex. Var han för ivrig brukade jag få oralsex tills han var redo att köra igen.

  Provade även "kukring" som knep åt ordentligt och gjorde att han blev mindre känslig, fungerade bra för oss.

 • Anonym (mimmi­)
  Återställ
  Sön 27 nov 2011 17:25 #7
  creative skrev 2011-11-27 17:13:40 följande:
  kan det även va så att ja inte haft jätte långa förhållanden? med den tjejen ja nämde i första inlägget så va ja tsm med henne i 6 månader ungefär
  Personligen tror jag inte att det har något med förhållandets längd att göra (i början av ett förhållande lär man ju iofs känna varandra så det kanske är lite annorlunda då)

  Att komma tidigt är något som kan "komma och gå" så att säga, iaf enligt mina erfarenheter. Har haft partners som har haft perioder på flera flera månader då de är j*vligt heta och inte kan hålla sig alls för att senare bli mer uthålliga igen. Men som sagt jag pratar bara om mina erfarenheter. Har det alltid varit så som du beskriver i ts
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll