Forum Land - Adoption
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kötid för Ryssland

  Tor 8 dec 2011 10:09 Läst 1319 gånger Totalt 2 svar
  vinegu­m
  Visa endast
  Tor 8 dec 2011 10:09

  Hej
  Några som är igång med adoption från Ryssland? BFA har ingen kö i Sverige  eller i landet för adoption, medan AC anger Väntetid i Sverige: Ca 2 ½ år ochVäntetid i landet: Ca 1-1 ½ år. Hur kan det skilja så mycket? Vi är medlemmar hos båda och skulle kunna starta med BFA på en gång. Man skall ha medgivande 0-36 mån, hur gamla har era barn varit? 

 • Tor 8 dec 2011 14:49 #1

  Jag tror att den främsta anledningen är att BFA startade upp adoptioner från Ryssland i år medan AC har förmedlat därifrån länge och hunnit bygga upp en kö dit. LYCKA TILL!

 • Mån 12 dec 2011 13:51 #2

  Jag och min man är pilotfamiljer för BFA i Ryssland. Pilotfamiljer är de första familjerna som adopterar från ett land som organisationen inte jobbat med tidigare.
  BFA startade upp sin kontakt med Ryssland i våras och har just nu ca 23 pilotfamiljre igång. Några har kommit hem med sina barn medan andra samlar ihop sina papper för att skicka till Ryssland. Sedan finns det familjer i stadier där emellan. Vi väntar BB.
  Just pga att BFA nyss startat sitt arbete gentemot Ryssland har det inte hunnit bildas några köer. Medan AC, som fabbemam skrev, haft sitt samarbete med Ryssland i några år.

  För att få ansöka om att adoptera från Ryssland måse man ha lägasta medgivande 0 - inte fyllda 3 år.

  Läs mer på www.bfa.se eller http://www.adoptionscentrum.se 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll