• Floppan

    Risk 1:2 på kub test. Snälla ge mig lite hopp!

    Var på Kubtest igår. Fick en chock av resultatet. Uruselt resultat! 1:2. Fick göra moderkaksprov direkt. Väntar nu på svar. Är helt förstörd. Helt panikslagen och helt helt chockad Är 36 år. Är min andra graviditet. Var förberedd på kanske få lite höga siffror pga av min ålder. Men inte så pass dåligt. Allt såg ju så bra ut annars på bebis. Fick bilder och allt innan beskedet kom. Helt jäkla avskyvärt detta. Vet inte hur jag ska överleva detta. Snälla, finns det någon där ute som varit med om samma sak? Fått samma usla resultat, gjort moderkaksprov och trots allt fått positivt besked i slutändan? Vet att alla fall är olika. Men jag behöver lite hopp för att orka denna väntan. Det var både blodprov och nackspalt som drog ner resultatet. Nackspalten var på 3 mm. Så tacksam för svar.

  • Svar på tråden Risk 1:2 på kub test. Snälla ge mig lite hopp!
  • Floppan

    Tack alla söta för era svar. Skönt och höra några ljusglimtar i denna annars så mörka väntan. Känns hemskt just nu. Det lilla livet där inne Åh!

  • Floppan

    Jag slutar inte hoppas! Ena stunden är jag övertygad om att allt är bra, för att nästa tappa allt förstånd och bara gråta och se allt negativt. :'( Vi som kämpat så med ivfer, missfall, skrapningar, sprutor och operationer innan vi fick vår efterlängtade lilla flicka för 2 år sen. Detta är en spontangraviditet mot alla alla odds. Vi har aldrig tagit något för givet. Har för bagaget för det. Försiktiga med allt. Inte ens berättat för någon om denna graviditet trots vi kommit ända till vecka 13. Och så händer det här 0:) Känns som vi fått vår beskärda del av denna otur. Vi är helt förkrossade. Hemska tanke. Skit allting. Det jag behöver nu är hopp! Vet inte hur jag ska fixa detta.

  • Floppan

    Tack för fina svar. Det värmer. Som sagt, det går upp och ner. Ena stunden är jag övertygad om att allt är bra, för att nästa stund bara se allt svart och bara gråter och gråter. Måtte denna väntan snart vara över. Grymt!

  • Floppan

    Tack alla för svar och omtanke. Värmer. Fortfarande inget svar från läkare. Enligt dem skulle det ta 5 arbetsdagar Det innebär svar först på torsdag ju Hemska hemska tanke. Samtidigt läser jag i många andra trådar att folk fått svar betydligt snabbare. Nu kom helgen oxå emellan. Dessa dagar tortyr. Blir så nervös att jag började gråta idag när telefonen ringde och jag svarade. Och så var det bara vårt nya elbolag :-S Går som på nålar hela tiden. Måtte denna väntan snart vara över och måtte det lilla livet där inne vara friskt. En bättre julklapp finns inte att uppbringa.

  • Floppan

    Kubtest utfördes i vecka 12+2. Nackspalten har jag läst mig till ligger inom normalt upp till 2 mm. :'( Sen var det tydligen mina blodprov oxå som drog ner resultatet. Nackspalten och mina usla blodprov och min ålder gav mig den jäkla hemska risksiffran 1:2! Jag har försökt läsa och läsa och läsa. Även engelska sidor och information. Men får inget riktigt grepp om vad som gäller. Har även rikit tillbaka till ultraljudskliniken i lund och pratat med barnmorskor som utförde testet. Ingen kan riktigt förklara och bara ber mig vänta :'( Mycket dålig tillgång på information.

  • Floppan

    Tack alla för olika svar. Fortfarande inget besked. Inget samtal. Har försökt ringa själv, lämnat meddelande,men tyvärr utan framgång. Dagarna är som en lång mardröm. Får snart panik :'(

  • Floppan

    Med min lilla dotter som nu är 2 år, gjorde jag oxå Kub. Då var jag oxå 33 år och fick 1:8560. Nu blev det 1:2. Katastrof :'(

  • Floppan

    Fortfarande inget svar. Har ringt och frågat oxå. De säger det inte är färdigt ännu? De lovade 5 dagar. Arbetsdagar. Det var igår onsdag. Med helgen inräknat har vi nu väntat i snart 7 hela dagar. På en snabbanalys? Fattar ingenting. Enligt alla sidor på nätet, enligt labb och läkartidningar är provet klart efter 2-3 dagar. Många jag läst om här får svar samma vecka. Varför händer inte detta oss? Är det något fel då eftersom det tar sån tid? :'( Jag vill hellre veta än gå i denna ovisshet. Ren ren tortyr. Vet inte vad vi ska ta oss till snart. Helt lämnat åt ödet. Igen hjälp eller stöd erbjuds man heller. Usch. Nära ett sammanbrott nu. Hemska hemska väntan.

  • Floppan

    Tack snälla alla för tummar. Tyvärr. Det gick inte vägen. Fick dåligt besked idag. Efter att vi jagat läkare och personal hela dagen. Höll på att bli tokig. Nu står Tiden står stilla. Världen har rämnat. Inget blir sig likt. Vårt lilla lilla underverk är inte friskt. :'( Åh! Herregud! Det kära lilla livet. Inuti mig nu. Så fin. Men så sjuk. :'( Vilken mardröm. Vilken sjuk sjuk situation. Och vi måste vänta. Vänta till efter helgen. Finns inga tider. :'( :'( Jag bröt ihop idag och vi åkte till gynakuten. Bönade och bad de skulle hjälpa mig. Men ack, nej. Långhelg. Vansinnigt!! Vidriga dag. Vidriga besked. Vet ärligt inte hur vi ska orka detta.

Svar på tråden Risk 1:2 på kub test. Snälla ge mig lite hopp!