• kitaselev

    Projektarbete om adoption

    Hej!


    Vi, heter Anna Nordling och Carl Arlbrandt och går på Kitas Gymnasium i Göteborg. Vi skriver ett projektarbete angående adoption från Kina. Vår frågeställning är ”Vad gör en adoption lyckad?” och med det menar vi om barnet trivs i familjen och mår bra och dylikt.


    Vi undrar om det finns människor här på familjeliv, som skulle skulle kunna hjälpa oss svara på några frågor. Vi söker både adoptivfamiljer som adopterat från Kina, och personer som är adopterade från Kina för intervju med dem. De adopterade som vi söker skall vara mellan 18 och 35år gamla och vi lovar både adoptivfamiljer och adopterade full anonymitet. Vi intervjuar gärna öga mot öga om ni/du bor i närheten av Göteborg, men annars funkar det utmärkt via telefon eller mail. Välj själv vad ni/du är mest bekvämast med. 

    Om ni vill hjälpa oss skulle vi vara evigt tacksamma eftersom svaren på frågorna bidrar till ett intressant och lyckat projektarbete.  


    Om ni vill svara på ett antal frågor, vänligen anmäl er här och bifoga mailadress så kommer vi att maila frågorna. Eftersom vi både vill ha svar från adopterade och familjer, blir det för mycket frågor att skriva ner här på tråden, så det är liksom bättre om vi får kontakta er. 
    Tack för din hjälp!
    /Anna och Carl

Svar på tråden Projektarbete om adoption