• Anonym (Barn?­)
    Äldre 25 Dec 12:45
    47028 visningar
    250 svar
    250
    47028

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Jag är gift med en helt underbar man, men problemet är att han vill ha barn men det vill inte jag. Han är helt inne i det, och anser att det är livets Mening. Det är klart att han får tycka det, men det har blivit för mycket. Han vill ha en massa barn annars ska han gå och skaffa barn med någon annan? Han skämtar nog om det litegrann, men om jag inte föder barn åt honom tänker han lämna mig? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar men jag är inte redo för barn just nu! Kanske ett barn i framtiden, men inte 5-6 stycken!! Det är väl jag som bestämmer? Eller tycker ni att mannen har lika mycket rätt? Jag skulle vilja adoptera istället, men nej han tycker att det är helt Fel! Adoption skulle han aldrig gå med på. Jag vill inte lämna honom, men vad ska jag göra? 

  • Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!
  • Anonym (Barn?­) Trådstartaren
    Äldre 25 Dec 12:56
    #7
    Anonym skrev 2011-12-25 12:50:36 följande:
    Ni måste ju bestämma ihop!
    Det är självklart, ett sa jag att jag kan gå med på, men inte just nu. Men han försöker "tvinga" på mig 5-6 stycken? Han sa att vi börjat med en, sedan när den är ca. 2 veckor ska vi försöka igen! Ibland blir jag bara så arg på hans kommentarer. Han är så inne i sin religion, och jag kommer från en familj där religion inte varit så stort, och man har fått välja själv. Han var helt underbar innan vi gifte oss, och han är fortfarande en väldigt snäll man, men han har ändrats till det värre. Barn har blivit en såå stort sak! Han försäker tvingar på mig barn, är inte det fel?
  • Anonym (Barn?­) Trådstartaren
    Äldre 25 Dec 13:02
    #10
    Anonym (välja) skrev 2011-12-25 12:52:56 följande:
    Ni måste ju hitta en lösning. Försöka kompromissa. Men har ni så olika livsmål, och en kompromiss är omöjlig så kanske det inte är värt att kämpa för?
    Har du varit helt rak med hur du känner?
    Jag har sagt till honom att jag inte är redo just nu eftersom jag vill skaffa mig en karriär och så först. Jag är bara 19 år och känner att det blir för mycket. Jag vet att om jag ska ha en massa barn kommer jag inte kunna jobba och göra det jag brinner för! Men självklart att vi ska ha ett barn, men han kan inte vänta... Idag frågade han mig: "Men är du inte gravid än eller? är det fel på dig?" när han vet att jag inte ens försökt att bli gravid. Jag ber honom att vänta ett tag men så frågar han om det är "Okej" om han går ut o skaffar barn med någon annan? Jag sa åt honom att om det inte passar så kanske vi borde skiljas. Han blev helt rasande och sa att jag var ett ego och om jag inte ville ha barn nu så skulle han minsann se till att skaffa ett åt mig. Vet inte riktigt vad han menade, men jag är så arg och ledsen just nu!!
  • Anonym (Barn?­) Trådstartaren
    Äldre 25 Dec 13:08
    #12
    Loriyana skrev 2011-12-25 13:04:38 följande:
    Antingen så ger du dig, eller så ger han sig, eller om ingen vill ge vika så får ni helt enkelt gå skilda vägar och hitta någon som är av samma åsikt angående barn.

    Jag kan dock inte låta bli att undra över hur man kan undgå att prata om så pass viktiga saker som barn INNAN man gifter sig?  
    Innan vi gifte oss var han väldigt kärleks full! Han frågade mig hur många barn jag ville ha och jag svarade: kanske 1-2. Visst, sa han. Han sa att han tänkte vänta tills jag var redo, och om jag ville ha barn vid 28-29 års åldern var det HELT okej.
    Efter att vi gift oss blev det helt annorlunda ... Jag får inte ens ha kvar mina killkompisar eftersom att han är rädd att jag skaffar barn med de istället för honom. 
  • Anonym (Barn?­) Trådstartaren
    Äldre 25 Dec 13:17
    #14
    Majsan70 skrev 2011-12-25 13:01:29 följande:
    Fast att tvinga på nån annan barn går ju inte...lika lite som att förvägra honom om han vill ha många barn. Jag upprepar alltså...kan man inte enas går man olika vägar!
    Grejen är den att skiljas inte är något alternativ! Han säger att nu är jag hans förevigt, på detta jordeliv och när vi "kommit tillbaka till himlen".
    Jag tycker att det är väldigt konstigt! Vi har inte varit gifta så länge, så antigen blir det bättre eller värre ... 
  • Anonym (Barn?­) Trådstartaren
    Äldre 25 Dec 13:20
    #15
    Anonym (välja) skrev 2011-12-25 13:15:15 följande:
    Ert förhållande verkar omöjligt. Jag antar att det faktum att han är äldre gör honom stressad.
    Ni är helt enkelt i olika stadier. Det borde han förstå eftersom du sagt att du vill ha en karriär och att du är så pass mycket yngre.
    Ja, jag känner mig lurad. Men det går liksom inte att bli av med honom! Samtidigt som jag inte vill bli av med honom. Men fortsätter det så måste jag ju göra något!
  • Anonym (Barn?­) Trådstartaren
    Äldre 25 Dec 13:29
    #18
    Anonym (välja) skrev 2011-12-25 13:20:30 följande:
    Han låter inte frisk. Klart att ni kan skiljas.
    Tänk hur knäppa folk kan bli pga religion "ryser"
    Jag sa till honom att om det fortsätter så, så vill jag skiljas! Men som sagt, så blev han helt galen. Han sa att jag aldrig kan lämna honom osv osv. Jag blev jätte arg (detta var för 1 vecka sedan) och skulle ut, men han låste då dörren och frågade vart jag skulle. Eftersom att jag inte svarade fick jag inte gå ut (!?). Senare så sa han förlåt, jag älskar dig osv osv, och han lovade att aldrig skada mig igen. Jag litade på hans ord och det ena ledde till det andra. Det blev bättre, men nu så har barn kommit på tal igen. Jag vet inte hur jag ska förklara, men jag KAN inte lämna honom! Någon som varit med om samma tidigare? Jag känner mig så dum... 
    Nej, han har aldrig slagit mig eller så, men orden han säger skadar mig tillräckligt mycket. 
  • Anonym (Barn?­) Trådstartaren
    Äldre 25 Dec 14:33
    #21
    Atena skrev 2011-12-25 13:57:01 följande:
    Jag skulle säga Gå, nu, direkt...Han äger inte dig bara för att ni är gifta. Tänk på dig själv främst...
    Det enda problemet, så som jag ser det, är att han vill ha 5-6 barn nu med en gång, men det vill inte jag.
    Jag har sagt till honom att om det är det han verkligen vill, nu med det samma, så kanske vi inte kan vara tillsammans längre. Nej, då får han utbrott.
    Ja, han har en "udda" syn på livet osv osv, men jag accepterar hans religion, men jag kan inte ha en massa barn just nu! Hur ska man få honom att förstå ? Han säger att vi har problem eftersom att inget barn binder samman oss osv... 
  • Anonym (Barn?­) Trådstartaren
    Äldre 25 Dec 14:49
    #29
    villhaenliten skrev 2011-12-25 14:36:34 följande:
    TS, vad fick dig att gifta dig med en så dominant och kontrollerande man redan vid 19 års ålder? Är han verkligen så underbar att du är beredd att acceptera allt detta?

    Klart att han vill ha barn med dig snart. Då har han dig ju "fast"...

    SPRING säger jag! Det är upp till dig hur många barn du föder och du behöver INTE starta redan nu om du inte vill. Det är också upp till honom om han i så fall vill gå vidare med någon annan, men istället försöker han tvinga sin vilja på dig Inte sunt! Dra medan du kan
    Han var en helt annan person innan vi gifte oss.  Mina föräldrar lever tyvärr inte, och de enda som hälsar på oss är hans släktingar. Min svärmor klappar mig alltid på magen och säger att barnen är det bästa som finns, och att jag kommer känna att jag och min man har ett band för livet. När jag säger att jag inte är gravid blir hans mamma alltid arg och går och pratar med min man.
    Min mans syster, hennes man och deras fyra barn var en gång hos oss. Hon var gravid, och bad att få prata med mig i en rum. Min man blev rasande och sa att det inte gick för sig! Sedan dess har de inte varit välkomna här för min man. Han säger att jag inte kan fortsätta studera nu eftersom att jag kanske skaffar barn med någon annan.
    Men jag undrar, om det finns någon som förstår mig? Att det inte GÅR att lämna sin man? 
  • Anonym (Barn?­) Trådstartaren
    Äldre 25 Dec 14:55
    #31
    anzita skrev 2011-12-25 14:37:14 följande:
    DU har problem.
    Han vill binda dig till sig med barn, separera dig från dina vänner, han respekterar inte ditt behov av att först bli vuxen och skaffa dig ett yrke innan du bildar familj.

    Hur mycket äldre är han? 
    Han är 27 år. När mina föräldrar levde så var de goda vänner med hans föräldrar. En gång skämtade våra föräldrar om att de skulle förlova bort mig till honom, men mina föräldrar tog det som ett rent skämt. Det gjorde tydligen inte hans föräldrar, och nu i efterhand har jag fått veta att han väntade på att få gifta sig med mig. Hans föräldrar tycker att jag har "fina gener" och att våra barn kommer blir absolut fantastiska. Just därför ska han hålla sig kvar vid mig? Jag tror att hans föräldrar spelar väldigt stor roll i detta ...
    Jag tänkte inte på det som våra föräldrar en gång skämtat om, jag trodde att han verkligen var kär i mig, så vi gifte oss. Visst, jag tyckte att det var lite tidigt... Men jag var/ är ju också förälskad! Jag vet inte om han verkligen älskar mig, men jag hoppas verkligen det! Han ger mig alla saker jag önskar mig, och är annars en jätte härlig man! 
Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!