• Anonym
    Äldre 25 Dec 12:50
    47071 visningar
    250 svar
    250
    47071

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Ni måste ju bestämma ihop!

  • Anonym
    Äldre 25 Dec 12:52
    #3

    Ja du bestämmer om du vill ha barn eller ej, men han bestämmer då också om han väljer att lämna dig för någon som vill ha barn. Jag skulle inte kunnat kompromissa bort barn och skulle sett mig tvungen att lämna min man som jag älskar om han inte skulle velat ha barn. Dock trodde jag inte att jag skulle vilja ha barn förrän jag blev nästan 30 år, då vände det för mig plötsligt.

  • Anonym
    Äldre 25 Dec 12:54
    #6

    Klart mannen har lika stor rätt att bestämma det är ju ett gemensamt beslut och kan inte han acceptera du inte vill ha barn så får han nog se sig över efter en kvinna som är villig att uppdylla hans önskan

  • Anonym
    Äldre 25 Dec 13:25
    #17

    5-6 barn? hahhaaaa, börja först med 1 och sedan se om han ens vill ha fler. Barn är väldigt krävande...OM du inte vill ha barn nu så ska du inte tvinga dig ha barn eftersom att ha barn är 24 timmar om dygnet och riktigt krävande.

  • Anonym
    Äldre 25 Dec 15:01
    #33

    Jag har bara en sak att säga: Spring! Varningsklockorna ringer - nej, de dånar! Såklart ska du har rätt att studera och skaffa dig jobb och karriär! Du ska inte behöva skaffa barn mot din vilja!

    Såklart kan du skilja dig. Varför hävdar du att du inte kan det?

  • Anonym
    Äldre 25 Dec 15:19
    #41
    Anonym (svensk?) skrev 2011-12-25 15:11:45 följande:
    Men alltså, har ni tänkt på att TS och familjen kanske inte ens är svenskar? För de flesta svenskar låter det hon beskriver helt sjukt men i vissa andra kulturer är det normalt
    Kan så vara, men eftersom hon skriver på svenska i ett svenskt forum så får vi väl anta att de antingen är svenskar och/eller bor i Sverige. Och enligt svenska normer och lagar så är det INTE OK att en man tvingar sin fru att stanna i ett äktenskap och föder x antal barn.
  • Anonym
    Äldre 25 Dec 15:39
    #46

    Även i USA borde det finnas någon typ av kvinnojourer som du kan vända dig till? Svenska ambassaden? Svenska kyrkan? Tydligen så kan du ju iallafall använda internet oövervakad och därigenom borde det finnas möjlighet till "räddning".

    Tipset att inte berätta något om dina planer för din man är nog bra, för anar han att du vill lämna honom så kanske han börjar övervaka dig som en hök. Smid dina planer i hemlighet, låt honom inte ana något om du tror att det är farligt.

  • Anonym
    Äldre 25 Dec 16:42
    #58

    Ta dig ur förhållandet fortare än kvickt, stumpan! Så länge det inte finns barn med i bilden måste det ju gå. Lycka till!

  • Anonym
    Äldre 25 Dec 17:35
    #67

    Hur kommer det sig att ni har ett svenskt tangentbord med å,ä ,ö i USA?

  • Anonym
    Äldre 25 Dec 17:46
    #68

    Det låter så konstigt. Hur kan du kalla honom för en underbar man? Vad är det som är så underbart? Ta kontakt med en kvinnojour och lämna huset. Skaffa absolut inga barn med den där idioten! Har du barn med honom så blir du tvungen att träffa honom resten av ditt liv. Han försökte ju låsa in dig! Vakna nu innan det är för sent!

Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!