Inlägg från: Anonym (välja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (välja)

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Ni måste ju hitta en lösning. Försöka kompromissa. Men har ni så olika livsmål, och en kompromiss är omöjlig så kanske det inte är värt att kämpa för?
    Har du varit helt rak med hur du känner?

  • Anonym (välja)
    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 12:56:22 följande:
    Det är självklart, ett sa jag att jag kan gå med på, men inte just nu. Men han försöker "tvinga" på mig 5-6 stycken? Han sa att vi börjat med en, sedan när den är ca. 2 veckor ska vi försöka igen! Ibland blir jag bara så arg på hans kommentarer. Han är så inne i sin religion, och jag kommer från en familj där religion inte varit så stort, och man har fått välja själv. Han var helt underbar innan vi gifte oss, och han är fortfarande en väldigt snäll man, men han har ändrats till det värre. Barn har blivit en såå stort sak! Han försäker tvingar på mig barn, är inte det fel?

    Är han mormon?
  • Anonym (välja)
    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 13:08:54 följande:
    Innan vi gifte oss var han väldigt kärleks full! Han frågade mig hur många barn jag ville ha och jag svarade: kanske 1-2. Visst, sa han. Han sa att han tänkte vänta tills jag var redo, och om jag ville ha barn vid 28-29 års åldern var det HELT okej.
    Efter att vi gift oss blev det helt annorlunda ... Jag får inte ens ha kvar mina killkompisar eftersom att han är rädd att jag skaffar barn med de istället för honom. 
    Ert förhållande verkar omöjligt. Jag antar att det faktum att han är äldre gör honom stressad.
    Ni är helt enkelt i olika stadier. Det borde han förstå eftersom du sagt att du vill ha en karriär och att du är så pass mycket yngre.
  • Anonym (välja)
    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 13:17:49 följande:
    Grejen är den att skiljas inte är något alternativ! Han säger att nu är jag hans förevigt, på detta jordeliv och när vi "kommit tillbaka till himlen".
    Jag tycker att det är väldigt konstigt! Vi har inte varit gifta så länge, så antigen blir det bättre eller värre ... 

    Han låter inte frisk. Klart att ni kan skiljas.
    Tänk hur knäppa folk kan bli pga religion "ryser"
Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!