• Majsan70

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Kan man inte enas får man gå vidare var o en åt sitt håll. Enklare än så blir det inte.

  • Majsan70
    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 12:56:22 följande:
    Det är självklart, ett sa jag att jag kan gå med på, men inte just nu. Men han försöker "tvinga" på mig 5-6 stycken? Han sa att vi börjat med en, sedan när den är ca. 2 veckor ska vi försöka igen! Ibland blir jag bara så arg på hans kommentarer. Han är så inne i sin religion, och jag kommer från en familj där religion inte varit så stort, och man har fått välja själv. Han var helt underbar innan vi gifte oss, och han är fortfarande en väldigt snäll man, men han har ändrats till det värre. Barn har blivit en såå stort sak! Han försäker tvingar på mig barn, är inte det fel?
    Fast att tvinga på nån annan barn går ju inte...lika lite som att förvägra honom om han vill ha många barn. Jag upprepar alltså...kan man inte enas går man olika vägar!
  • Majsan70
    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 13:17:49 följande:
    Grejen är den att skiljas inte är något alternativ! Han säger att nu är jag hans förevigt, på detta jordeliv och när vi "kommit tillbaka till himlen".
    Jag tycker att det är väldigt konstigt! Vi har inte varit gifta så länge, så antigen blir det bättre eller värre ... 
    Tja du...för din skull hoppas jag att det blir bättre.
    För egen del tror jag männskan har en skruv lös och att du kommer få ett helvete på denna jorden. Men valet är ditt och jag önskar dig lycka till för jag tror inte bara det är antalet barn ni kommer ha olika åsikter om i livet.
Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!