• Anonym (Barn?)

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Jag är gift med en helt underbar man, men problemet är att han vill ha barn men det vill inte jag. Han är helt inne i det, och anser att det är livets Mening. Det är klart att han får tycka det, men det har blivit för mycket. Han vill ha en massa barn annars ska han gå och skaffa barn med någon annan? Han skämtar nog om det litegrann, men om jag inte föder barn åt honom tänker han lämna mig? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar men jag är inte redo för barn just nu! Kanske ett barn i framtiden, men inte 5-6 stycken!! Det är väl jag som bestämmer? Eller tycker ni att mannen har lika mycket rätt? Jag skulle vilja adoptera istället, men nej han tycker att det är helt Fel! Adoption skulle han aldrig gå med på. Jag vill inte lämna honom, men vad ska jag göra? 

  • Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!
  • hadhouda
    Limael skrev 2011-12-25 21:51:26 följande:
    för att de flesta är riktigt sjuka... bara att inse..
    Nej! De flesta är inte alls riktigt sjuka !!! Trött på att aldrig vissa inser att det finns lyckligt gifta kvinnor med muslimer.
  • kommande år
    Anonym skrev 2011-12-25 15:01:16 följande:
    Jag har bara en sak att säga: Spring! Varningsklockorna ringer - nej, de dånar! Såklart ska du har rätt att studera och skaffa dig jobb och karriär! Du ska inte behöva skaffa barn mot din vilja!

    Såklart kan du skilja dig. Varför hävdar du att du inte kan det?

    Det har antagligen med mannens religion och vad som kan hända om man trotsar detta.

    Vad vet vi vad som kan ha sagts inför bröllopet?

    Till TS: Jag hoppas verkligen att du kan göra dig fri från denne man. Kolla upp vad närmsta kvinnojour ligger och ta dig dit så de kan hjälpa dig.
  • Hypnotica
    hallencreutz89 skrev 2011-12-25 22:00:18 följande:
    Finns ju väldigt många fanatiska kristna grupperingar i USA, bra många fler än muslimska, så det är egentligen rätt ologiskt att anta att han är muslim
    Det låter som TS är gift med en man som tillhör en gren av kristendomen där barn (och många barn) anses som mycket viktiga. Den kallas "Quiverfull" och är i det närmsta sektliknande.
  • Emeli
    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 17:59:47 följande:
    Jag har svenska föräldrar och kompisar. Mitt första språk var svenska, och min mamma pratade alltid svenska med mig. Pappa tyckte dock inte att det var så viktigt. Dessutom finns det svenska skolor i USA ... 

    Engelska kan jag också väldigt bra! Så det spelar ingen större roll vilket språk jag skriver på. 
    Nej, TS, det finns faktiskt ingen svensk utlandsskola i USA.
     www.skolverket.se/forskola_och_skola/utbildning_utomlands/svensk_undervisning_i_utlandet/svenska_utlandsskolor
  • Analoga

    TS!  Har skummat igenom tråden men läst tillräckligt för att säga dig att du bara har ett alternativ: lämna fanskapet!!!!   Om du inte vill leva ett liv med våld, förtryck o s v. Har han inte börjat misshandla dig ännu så är det bara en tidsfråga. Tro mina ord!!

  • Anonym
    Emeli skrev 2011-12-25 22:54:37 följande:
    Nej! Det finns inga svenska utlandsskolor i USA. Se länk i förra inlägget och
     www.suf.c.se/svenskund.htm
    Svenska skolan i Hudson Valley startades vårterminen 2004. Skolan är belägen i  Tarrytown, New York och tar emot elever från närliggande områden. Skolan har  vuxit snabbt och erbjuder nu undervisning för fler åldersgrupper.
    swedish school new york

    Finns massor av skolor i USA med kompletterande svenska undervisning som den ovan som dessutom kallar sig för Svenska skolan. Kan mycket väl vara en sådan skola TS menar. Men oavsett har detta inget med hennes TS att göra så du är off topic nu.
Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!