• Anonym (Barn?­)
    Äldre 25 Dec 12:45
    47027 visningar
    250 svar
    250
    47027

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Jag är gift med en helt underbar man, men problemet är att han vill ha barn men det vill inte jag. Han är helt inne i det, och anser att det är livets Mening. Det är klart att han får tycka det, men det har blivit för mycket. Han vill ha en massa barn annars ska han gå och skaffa barn med någon annan? Han skämtar nog om det litegrann, men om jag inte föder barn åt honom tänker han lämna mig? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar men jag är inte redo för barn just nu! Kanske ett barn i framtiden, men inte 5-6 stycken!! Det är väl jag som bestämmer? Eller tycker ni att mannen har lika mycket rätt? Jag skulle vilja adoptera istället, men nej han tycker att det är helt Fel! Adoption skulle han aldrig gå med på. Jag vill inte lämna honom, men vad ska jag göra? 

  • Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!
  • Queeni­e70
    Äldre 25 Dec 16:53
    #61

    Din situation torde falla under kategorin socialhjälp

    http://www.swedenabroad.com/Page____128122.aspx

  • Queeni­e70
    Äldre 25 Dec 16:55
    #62

    Se bara till att på nåt vis komma till Sverige fort som fan. Väl på plats här kan du få hjälp från socialtjänsten och börja rodda med praktiska saker som skilsmässa.

  • Anonym (Oroli­g)
    Äldre 25 Dec 16:57
    #63
    SweeneyTodd skrev 2011-12-25 16:29:18 följande:
    Det här låter inte klokt. Låter som psykiskt misshandel, det är inte okey att använda ord för att kränka någon.
    Får man fråga vilken religion han tillhör? Och vart han kommer ifrån? Och du kan visst lämna honom, i sverige är det lagligt med skilsmässa.
    Jag håller med dig... Det är inte normalt...
  • von Brev
    Äldre 25 Dec 17:12
    #64
    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 15:47:28 följande:
    Han tror inte att jag har någon anledning till att fly, och jag får använda internet, men måste radera historiken eftersom att han är där och tittar. Han tror ju att vi lever det nästan perfekta livet (bara barn som fattas), så varför skulle jag ha planer på att fly..? Så jag får använda internet, handla osv. Men om jag ska handla måste en tjejkompis med eller så ska han prata i telefon med mig under hela den tiden som jag är borta. Annars kanske jag "råkar" skaffa barn med någon. Han säger själv att frestelsen alltid finns, och att det är hans uppgift att håla djävulen borta från mig. 
    Vilken otroligt korkad kille du har, ursäkta ordvalet!
    Han tror ju med andra ord att om du är ute ensam och handlar i en butik, så finns det en risk för att du har sex med en annan man där bakom mjölkhyllan, och blir med barn?!
    Till och med andra religiösa män har kanske en lite mer verklighetsförankrad oro, typ "hm, min tjej och den där killkompisen hon umgås med väldigt ofta... de känns lite osäkert... tänk om deras vänskap utvecklas till kärlek". Det är ju lite mer befogad oro. Men att djävulen skulle göra att du låter dig befruktas av en främmande snubbe på stan - det låter bara som en dålig blandning av religion och lätt utvecklingsstörning.

    Snälla, gå inte på hans naiva lögner, det låter som att han är 11 år. Samhället, inte ens USA, förtjänar att ha en massa nya medmänniskor som blir influerade av en förälder så som din man skulle vara.
  • Äldre 25 Dec 17:29
    #65
    Queenie70 skrev 2011-12-25 14:37:29 följande:
    Ja detta kan ju inte gå annat än åt helvete. Antingen gör du slut på eländet redan nu, eller kastar bort många år av ditt liv, innan du sönderslagen får fly med hjälp av en kvinnojour och med några barn om det ska tvistasom.

    "jag älskar honom" Detta eviga kärleksmantra som får kvinnor att gå ned sig i destruktiva förhållanden i hopp om att mannen ska ändra sig eller att det ska bli bättre...håhåjajja....Normaliseringsprocess i all ära, men vid nån tidpunkt så har man fortfarande ett val i livet och vid den tidpunkten befinner du dig just nu TS. Det är NU du väljer om du ska ta hand om dig själv och göra bra val för dig själv, eller om du tänker stanna och låta dig brytas ned.
  • Äldre 25 Dec 17:31
    #66
    Queenie70 skrev 2011-12-25 15:18:07 följande:
    Tycker det låter som en synnerligen dålig idé att prata med honom nu. Du utsätter då dig själv för fara. Planera istället din flykt på ett smart sätt utan att han vet om det. Han kommer aldrig att ändra sig eller acceptera att du försöker lämna honom. Givetvis går det att lämna honom, men du måste lösa det själv. Kontakta socialtjänst och kvinnojour där du bor för hjälp.
  • Anonym
    Äldre 25 Dec 17:35
    #67

    Hur kommer det sig att ni har ett svenskt tangentbord med å,ä ,ö i USA?

  • Anonym
    Äldre 25 Dec 17:46
    #68

    Det låter så konstigt. Hur kan du kalla honom för en underbar man? Vad är det som är så underbart? Ta kontakt med en kvinnojour och lämna huset. Skaffa absolut inga barn med den där idioten! Har du barn med honom så blir du tvungen att träffa honom resten av ditt liv. Han försökte ju låsa in dig! Vakna nu innan det är för sent!

  • Queeni­e70
    Äldre 25 Dec 17:46
    #69
    Anonym skrev 2011-12-25 17:35:47 följande:
    Hur kommer det sig att ni har ett svenskt tangentbord med å,ä ,ö i USA?
    ..och hon skriver ju och uttrycker sig väldigt bra på svenska med tanke på att hon bott i USA sedan hon var 3 år
  • Anonym (reall­y though­?)
    Äldre 25 Dec 17:46
    #70
    Anonym skrev 2011-12-25 17:35:47 följande:
    Hur kommer det sig att ni har ett svenskt tangentbord med å,ä ,ö i USA?
    1. Man kan enkelt ändra inställningar på dom flesta datorer till svenskt tangentbord.
    2. Jag är i USA men har en svensk macbook. Det är knappast en omöjlighet eller ens speciellt svårt att fixa.... 
Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!