• M C

    Ska laga oxfilé imorgon.. hur gör man?

    gullican skrev 2011-12-29 23:16:13 följande:
    Alltså, vill man inte ha rött eller rosa kött så är det i princip slöseri med pengar att laga oxfilé anser jag. Då kan man lika gärna äta en lövbiff liksom. Det fina möra köttet i oxfilén går ju helt till spillo om man dödar den med att genomsteka. Drygt 60 grader max 63 så det blir lite rosa i alla fall.

    Hear hear!

    Gillar man inte rött kött ska man äta fläsk.  
    Bara för att du inte vet betyder inte att ingen vet. Stultorum infinitus est numerus.
  • M C

    *urk*
    Inget genomstekt, då ska du fan äta gris!

    Det finns recept här på FL som jag har lagt in hit, såååå jälva gott.
    Wait a minut.
         


    Bara för att du inte vet betyder inte att ingen vet. Stultorum infinitus est numerus.
Svar på tråden Ska laga oxfilé imorgon.. hur gör man?