• MagdaA

    nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar

    Kom igen nu tjejer, nu kämpar vi vidare! Jag fixade då inte ens hälften av mitt mål i höstas så ännu är det många kilon kvar. Nu är det nya friska tag, vi går mot ljusare tider och förhoppningsvis kommer energin tillbaka.

    Alla har vi olika mål, olika förutsättningar och olika "metoder", men alla kan vi peppa, tipsa, puscha och inspirera varandra.

    Välkomna hit, alla ni från gamla tråden ( www.familjeliv.se/Forum-24-64/m61257250.html) men även alla nya!


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • Svar på tråden nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar
  • GossipGirl

    Hej allihopa.
    Hittade hit alldeles nyss för jag var på jakt efter en liknande tråd. Jag har själv satt som mål -10 kg till midsommar och det passar ju perfekt att ni också vill hålla på tills dess.
    Är det okej att jag hänger på?

    Jag började också i måndags och det har verkligen gått över förväntan. Har laddat för det här i flera veckor, men vi har varit bortbjudna så mycket kring jul och nyår att jag ville vänta så att jag kunde gå all in. Vågen har redan rört på sig en hel del sedan i måndags men det är nog bara såhär precis i början det går så fort.

    Hur går ni tillväga?
    Själv äter jag väldigt GI-inspirerat, alltså ingen ris, pasta eller potatis. Om jag ska ha några kolhydrater så blir det bulgur eller couscous men det är inte ofta. En och annan frukt blir det dock när sötsuget slår till. Fikabröd, godis, läsk - allt sånt går helt bort i veckorna. Tänker dock tillåta mig något till helgen för att man inte ska tröttna :) Är mycket lättare att motivera sig själv om man vet att man får ta den där lilla grejen på lördagen. Dock inte i några mängder. Bara det man är sugen på.
    Jag powerwalker i väldigt raskt tempo varje dag. Springer om vartannat också. Har gått med stavar nu ett par dagar och det ger nog väldigt mycket.

  • MagdaA
    GossipGirl: självklart får du haka på här! välkommen skriv gärna in dig i listan.
    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • MagdaA

    kvällens 30års kalas gick ju som smort åt en pepparmacka, drack vatten och smakade ett hörn av makens kaka, i övrigt rörde jag inga godsaker, inget fika, inget godis, grymt stolt över mig själv måste jag säga En bra dag helt enkelt. nu ska jag ta en frukt å sen blir det sängen!


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • ehjartam

    Jag är inne på tredje dagen utan att ha trillat dit. Blivit erbjuden kaka och chips, men tackat nej. Imorgon ska jag på kalas, hoppas jag står över! Om jag äter en stadig frukost så ska jag väl klara mig?! Klara att stå emot allt gott alltså. Jag har svårt att hinna träna nu när min man är borta, men ska se om jag kan få ihop det imorgon.

  • MagdaA

    jag är så grymt sugen på choklad idag! godis, fika, kladdkaka, allt möjligt! Men jag tänker inte fuska! Kommer ha nolltolerans nu 2 veckor till, fram till minsitngens 1års kalas. inte ens en liten chokladbit! jag måste bryta alla gamla unnar-mönster så att jag lär mig att äta kontrollerat.

    har varit ute på en lång skön promenad idag, 1 tim och 45 min,-13,5 så lite kyligt var det, men ändå skönt, å härligt att komma in i värmen sen! nu har vi ätit en god fredagsmiddag, sparrislax och pressad potatis, sen blir det lite fredagsmys med dipp och grönsaksstavar.

    i morgon och på söndag blir det jobb 14-21, perfekt tid att jobba så man håller sig borta från lördagsgodiset


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • GossipGirl
    {#emotions_dlg.flower}  RESULTAT  {#emotions_dlg.flower}Magda start: 2/1. 79,7 kg, 106 cm.                 NU:  79,7 kg, 106 cm.
    Mindran start: 2/1. 101,1 kg, 103 cm.            NU:  101,1 kg, 103 cm. L
    iindatorri
    start: 2/1. 76,8 kg, 89 cm.              NU: 76,8 kg
    missIce start 2/1. 88,4 kg                              NU: 88,4 kg
    Sniffs start 2/1 82,3 kg   79 cm                      NU: 82,3 kg
    Sarus85 start 2/1 66.1 90 cm                         NU: 66.1
    Carpe Diem 08 2/1 62.1 kg 83 cm                 NU: 62.1 kg, 83 cm
    GossipGirl  start: 2/1 73.5 kg                         NU: 72.1
  • GossipGirl

    Men, jaha. Haha. Nu ser jag ju att i listan står det ju samma vikter för er. Har ni någon speciell dag ni skriver in? Isåfall ändrar jag min och väger mig samtidigt som er.

  • MagdaA

    de flesta tror jag redovisar vikten på måndagar, eftersom vi startade en måndag, men det är såklart upp till var och en.


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • ehjartam

    Jag skriver in på måndagar då jag också. Åt en liten bit prinsesstårta, men det känns okej ändå. Blir en längre promenad med vagnen imorgon

  • GossipGirl
    ehjartam skrev 2012-01-06 21:55:59 följande:
    Jag skriver in på måndagar då jag också. Åt en liten bit prinsesstårta, men det känns okej ändå. Blir en längre promenad med vagnen imorgon
    Jag tror det där är en väldigt sund inställning. Det måste liksom få vara okej att äta vad man vill ibland, bara det inte är några mängder och att man är beredd att "kompensera" för det med motion.
Svar på tråden nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar