• Äldre 31 Dec 14:05
    11574 visningar
    361 svar
    361
    11574

    nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar

    Kom igen nu tjejer, nu kämpar vi vidare! Jag fixade då inte ens hälften av mitt mål i höstas så ännu är det många kilon kvar. Nu är det nya friska tag, vi går mot ljusare tider och förhoppningsvis kommer energin tillbaka.

    Alla har vi olika mål, olika förutsättningar och olika "metoder", men alla kan vi peppa, tipsa, puscha och inspirera varandra.

    Välkomna hit, alla ni från gamla tråden ( www.familjeliv.se/Forum-24-64/m61257250.html) men även alla nya!


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • Svar på tråden nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar
  • Äldre 7 Jan 11:30
    #61

    yes! hann me en 30 min promenad nu på fm! snacka om att jag har prioriterat om den här veckan! har eg massor att göra här hemma, men jag ser det inte lika viktigt som att fkatist komma ut å röra på mig. för får jag min dagliga motion mår jag så mycke bättre och hinner så mycke mer hemma också, eftersom jag får mer energi. hejja hejja!

    nu blir det lite lunch, lite mys med barnen, å sen iväg å jobba.


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • Äldre 7 Jan 16:07
    #62

    Jag hänger oxå på här om det går bra?
    Verkade inte vara så många som vill prata i en privat grupp..

  • Äldre 7 Jan 16:37
    #63

    Va duktiga alla är, heja heja! Själv är jag otymplig som få, så motion är inte aktuellt, maten går det inte heller bra med men får nöja mig med att magen är full av bebis så det är inte mkt annat som får plats. Jaja, ni ger mig inspiration och lust att ta tag i det hela iaf, så jag fortsätter hänga här! Ska dessutom vara tärna på en väns bröllop i maj, så det gäller att ligga i!

  • Liinda­torri
    Äldre 7 Jan 20:58
    #64

    Usch har syndat rejält idag. Åt nyttig lunch och tänkte att jag kan unna mig lite godsaker när vi skulle fika med släkten. Det blev 2 bitar kladdkaka med grädde, 1 choklad ruta, 2 små chokladbakelser, 1 smörkaka, 1 liten bit ljus choklad och 2 glas läsk till.

    Min stora fråga är Varför?? Varför trycker jag i mig som en jävla galning när det hade räckt med en sak Rynkar på näsan

  • Äldre 7 Jan 22:30
    #65
    Liiindatorri: det är nog just DÄR som vi är många med samma problem, när vi väl unnar oss blir det MASSOR och inte i lagom mängd. Just därför jag har satt STOPP nu 3 veckor, för ALLT godis, kakor, läsk osv. Jag tänker inte äta nått, inte ens en liten ruta mörk choklad förns lillpojkens 1års kalas om 2 veckor.

    jag läste en tjej som skrivit en bra grej. när hon t ex skulle på kalas och hade bestämmt innan att "idag ska jag unna mig lite extra" då tänkte hon ändå efter, varje grej hon tog, tog hon hälften av, alltså ½ så många kakor, ½ så stor tårtbit, ½ så mycke läsk/saft/vin... så även om man unnar sig så tar man bara ½ av vad man skulle ha gjort i vanliga fall. Detta gör ju då även att man stannar upp i sin handling och verkligen tänker efter. Måste jag ha den här kakan också? HUR god är den eg? och, kanske viktigast utan av, hur kommer jag må efteråt? Är det värt det?

    NochA klart du får hänga på här, välkommen

    missIce
    inte alls konstigt om du känner dig klumpig. Men perfekt om du kan följa tråden och få inspiration. kom bara ihåg att ta det lugnt i början , som nyförlöst ska man inte ta i för mycke.
    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • Äldre 7 Jan 22:33
    #66

    go kväll tjejer!

    börjar med att komentera innan jag skriver mitt inlägg

    har just kommit hem från jobbet. jag jobbar som djurskötare på ett jordbruk så det är ett väldigt fysiskt arbete, håll i hång hela dagen! har precis börjat om att jobba efter mammaledigheten, bara var 3e helg än så länge. så skönt att komma hemifrån själv en stund å bara vara "magda" å inte mamma

    har ätit bra idag, inget godis å inga kakor, trots att det är lördag! verkligen olikt mig, men jag känner mig stolt kom på mig själv i kväll på jobbet att jag inte alls är lika sötsugen nu som i början av veckan, dessa dagar har verkligen gett effekt!

    jobb i morgon också, 14-21, ska se va de blir på fm, kanske promenad, eller ute lek i snön, eller kanske städning i lagårn... har djur här hemma också som ska skötas.


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • ehjart­am
    Äldre 7 Jan 23:53
    #67

    Jag har ätit bra idag, om än lite för mycket mackor - vilka är min svaghet. Jag får ta det i etapper dvs börja med att äta bra hela tiden mest, och sedan byta ut bra mot bättre saker att äta. Motionen försöker jag öka, men lyckas inte alla dagar. Min man är ju borta och vill inte dra ut bebben i vädret som var idag, blev lite dans med killen istället. Stackarn, haha!

  • ehjart­am
    Äldre 7 Jan 23:54
    #68

    Kille skulle vara lillen!

  • Äldre 8 Jan 11:42
    #69

    härlig söndag har precis varit ute på 1 timmes rask promenad, så skönt! nu ska vi ut å grilla lite korv, sen blir det jobb för mig resten av dagen å kvällen. trevlig söndag på er!

    i morgon är det dax för vägning och mätning, ska bli spännande å se om veckans slit gett resultat.


    Ebba, Alexander, Matteus. Älskade barn!
  • 3 Barnsm­amma 06 09 11
    Äldre 8 Jan 11:44
    #70

    Skriv gärna in mig eller förklara hur jag ska göra.
    71kg, 98cm

Svar på tråden nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar