Inlägg från: CharmingGirl |Visa alla inlägg
  • CharmingGirl

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Åh, jag hakar på! Detta verkar absolut vara något för mig!!

  • CharmingGirl
    Chianti skrev 2012-01-02 17:50:28 följande:

    Här är babystepsen: www.flylady.net/d/getting-started/31-beginner...


    Jag gjorde faktiskt en svenskare variant av stepsen som jag tänkte följa. Jag tog bort lull-lullet, och ökade tempot något utan att för den skull gå ifrån grundtanken; att det handlar om att skapa nya vanor, inte att storstäda huset på två dagar.

    Här la jag min variant: www.familjeliv.se/Bloggar-9-38/b128698.html


     


    Kom gärna med reflektioner på min variant, kanske kan vi tillsammans ta fram den bästa varianten för oss FLare.


    Tycker den verkade jättebra!
  • CharmingGirl

    Jag har också fixat till diskohon och nästan all bänkyta i köket, har dock ett hörn när allt möjligt "skräp" har samlats, så det får väl bli min hot spot imorn...

    Jag har tre stora hot spots hos mig; det ena är skrivbordet som jag verkligen använt som avlastningsyta för allt möjligt - allt från betalada räkningar, till viktiga papper, spel och annat jag inte vetat vart jag ska lägga det. Det andra är ett hörn i mitt sovrum, där väskor, påsar, kläder och annat har hamnat (speciellt nu efter jul och nyår då vi varit mycket på språng). Och det sista stället är min stora klädgarderob, har hållt det superfint där ett bra tag men nu kommer man knappt in.

    Men med dessa hot spots och declutters och allt vad det heter, så börjar jag se en utväg. Nästan så jag längtar till den dagen kommer då man ska börja decluttra eller ägna hot spotsen mer tid - eller man kanske kan köra så det ryker redan nu? Eller tror ni det är viktigt att ta allt rätt lugnt enligt planen? Jag menar, är jag sugen på att röja - då borde jag väl göra det?

    Har blivit sjukt inspirerad av tråden, och är glad att jag fick syn på den!

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!