Inlägg från: hon mot strömmen |Visa alla inlägg
  • hon mot strömmen

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Här kommer en tråd som har många tips när det gäller städning och ordning hemma....

  • hon mot strömmen

    Har följt denna tråd länge i tysthet och läst om allas framsteg stora som små. Var stolta över det ni har åstadkommit så här långt. 

    Själv har jag tog en grovröjning för att få undan det värsta skiten. Nu har jag hållit diskbänken ren i två dagar och kört några maskin med tvätt.

    I kväll tänker jag ge mig på mitt mycket mycket mycket mycket hemska köksgolv som man skulle behöva skura flera gånger om dagen för att hålla rent. Mattan är så totalt slut att det räcker att man tittar på den för att den ska bli smutsig.

  • hon mot strömmen

    Diskbänken har varit helt okej förutom en kväll men det tog jag tag dan efter. I kväll är det dags att börja avverka berget med tvätt som ska vikas. *suck* Typ modell Mount Everest....

  • hon mot strömmen
    Luktärten skrev 2012-04-08 18:48:00 följande:
    Någon som har ett bra tips på var man förvarar locktången? Nu ligger den på kommoden förjämnan. Eftersom den fortfarande är varm när jag lämnar badrummet på morgonen så kan den ju inte läggas var som helst.
    Knyt sladden och häng den på en krok i badrummet
  • hon mot strömmen

    Fick besök medan gubben stod ute och pratade så slängde jag inte det värsta i diskmaskinen och stängde dörren till vardagsrummet, där vi har all skit just nu. Sedan när de hade surrat klart så var jag klar i princip. Kändes bra.

  • hon mot strömmen

    Har inte gjort ett dugg hemma i dag, har tillbringat hela dagen ute. Tom ätit middag ute över öppen eld. Men i morgon är det åter ett krafttag här hemma.

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!