Inlägg från: Chianti |Visa alla inlägg
  • Chianti
    vallakra skrev 2018-12-26 09:01:47 följande:
    Fick ett presentkort på Ikea i julklapp så nu ska det bli ordning och reda i badrummet. Jag ska köpa både nytt spegelskåp och kommod så det blir massor av ny förvaringSkrattande
    Vad kul att få göra lite större förändringar.
    Själv har jag rensat ut plastbunkelådan, varför sparar man ens på glassförpackningar??
  • Chianti
    vallakra skrev 2018-12-26 14:09:23 följande:
    Det stora mysteriet här är att det alltid finns dubbelt så många lock som burkar. Jag slänger de extra locken hyfsat regelbundet men de verkar komma tillbaka...
    Japp. Lite som sockor, det finns alltid några udda. 
    Ms H skrev 2018-12-26 14:19:47 följande:
    För att mm ALLTID behöver dem!
    Jag har ju andra plastburkar, typ lunchlådor. Tror bara att det känns synd att slänga något så robust som man kan använda igen, även om man aldrig gör det. Till sist har man ett berg som ändå hamnar i återvinningen. Men trots att jag vet att jag kommer kasta dem i slutändan så sparar jag dem ett tag ändå. Suck.


  • Chianti
    vallakra skrev 2018-12-29 09:49:34 följande:
    STOR SORG!!!!!

    Var iväg till Ikea igår, vårt närmaste ligger 10 mil bort så det tar ett hela dagen i anspråk. Det var väldigt kul och jag gick lös ordentligt på bardumsavdelningen.

    Men när vi kom hem..... En av grannskapets hundar hade kommit lös och tagit sig in till våra ankor. Alla tre är döda till och med den stora hannen. Stor sorg råder i detta hus nu. Herregud så tomt det blev i trädgården...
    Men nej vilken chock, och vilken sorg!! Beklagar.
  • Chianti
    vallakra skrev 2018-12-31 10:33:32 följande:
    Mitt i sorgen så verkar badrumsskåpen funka bra i alla fall. Tidigare hade vi ett litet pluttigt på 60*60 cm men nu blir det totalt 90*100 cm så det är ju en viss skillnad. Nu borde ju grabbarna få plats med alla rakhyvlar och hårvax som tidigare stod utspridda lite här och var.
    Vad fint. Förvaringsutrymmen är A och O för att kunna hålla ordning. Själv ska jag åka till IKEA och köpa garderobsbelysning idag.
  • Chianti
    Chianti skrev 2018-12-31 11:44:06 följande:
    Vad fint. Förvaringsutrymmen är A och O för att kunna hålla ordning. Själv ska jag åka till IKEA och köpa garderobsbelysning idag.
    IKEA var stängt och det var kanske tur! Jag hamnade på Bauhaus som hade garderobsbelysning man inte behöver koppla till strömmen. Jag hade sett framför mig hur jag köpte belysning och sen lejde elinstallatör som skulle få borra i vägen för att dra fram el till garderoben, med allt vad det inneburit i kostnader och oreda. Bauhaus hade ledlampor med rörelsesensor med inbyggd strömkälla. Man tejpade bara fast lampan med den dubbelhäftande tejpen som medföljde. Hurra, nu har jag ljus i garderoben, och det blev både enkelt och billigt.


  • Chianti
    Ms H skrev 2019-01-02 19:23:08 följande:
    Helt klart den bästa! Dock, den här tråden ligger i mina favoriter, men jag får inga notiser om den. Nån som vet om man kan åtgärda problemet och i så fall hur?
    Vet inte, mina notiser försvann när jag slutade prenumerera på en tråd och när jag började prenumerera igen så kom de inte tillbaka.
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!