• Langtarmassa

    Ska till en MANLIG gynläkare på onsdag :S

    Var på VC här för ett tag sen för att jag dom senaste månaderna har haft mycket mer ont och mått sämre både vid äl och vid mens än vad jag haft innan.

    Och fick då remiss till lasarettet där dom kan göra vul för att kolla så där inte är något galet. Jag är helt sjukt nervös att dom ska hitta något knas och så är det dessutom en manlig gynekolog :(

    Någon som vart hos någon manlig gynekolog?? 

  • Svar på tråden Ska till en MANLIG gynläkare på onsdag :S
  • Anonym
    En Ängel skrev 2012-01-02 01:58:29 följande:
    Anonym, ju jag förstår vad du menar men tror du inte att det man lär sig skilja på jobb och hem? Att man kanske inte set det sexiga i organet utan i kvinnan?
    gillar inte när folk ska vara sådär vettiga och ja ska undra varför ja egentligen ställde den där frågan ;)
  • Lacey

    Jag har gått hos Mats Larsson på sophiahemmet. Men när jag googlar såg jag att mycket gott skrivits om Claes Nordlander och att de som gått hos honom rekommenderar honom

  • Anonym (L)
    Lacey skrev 2012-01-02 02:09:14 följande:
    Jag har gått hos Mats Larsson på sophiahemmet. Men när jag googlar såg jag att mycket gott skrivits om Claes Nordlander och att de som gått hos honom rekommenderar honom
    Skönt att höra... ska också googla lite.
  • Anonym (#25)
    Anonym skrev 2012-01-02 02:40:58 följande:
    Utan www.urbanclaesson.se/ hade jag  o. min man inga barn haft. Kvinnliga gyn. har varit hårdhänta usch.. Önskar dig all lycka.
    Ja Svein -Erik Tronstad ska ha sin del i detta med..
  • Anonym

    Jag har haft en manlig gynekolog sen jag var 20 år . Han är helt suverän . Ibörjan var jag minsann inte intresserad av en manlig gynekolog . Men han hade goda rekomendationer och när jag väl träffade honom så nu kan jag inte tänka mig en annan gynekolog . Jag har goda erfarenheter både av kvinnliga och manliga . Så könet spelar ingen roll bara man känner sig trygg med den gynekologen man får .Det känner man av när man väl hälsat på varann .

  • Karriis

    Jag har haft fyra kvinnliga och tre manliga, varan EN manlig och EN kvinnlig har varit bra...
    Den manliga var bäst, utan tvekan. Han undersökte med VUL och spelade in, undersökte mer, frågade saker, försökte hjälpa.
    Den kvinnliga var bra på så att att hon förklarade (också VUL) vad allt var osv.

  • ragatan
    Anonym skrev 2012-01-02 01:50:07 följande:
    haha jo de förstår ja med. att de kanske är intressant å lärorikt osv men om man är gynekolog får man se ganska mycket konstiga grejer kan ja tänka mig och lukter osv undrar mest hur man kan vara sugen sex sedan när man kommer hem.
    För att gynekologi och sex har inget alls att göra med varandra. Gynekologi är en av många medicinska specialiteter och gynekologer blir lika lite sexuellt upphetsade av sina patienter som hud, kirurg eller medicinläkare.

    För att jobba inom vården och möta alla de situationer som uppstår där och kunna bemöta människor som söker av orsaker som gör dem utlämnade, sårbara och/eller rädda måste man distansera sej en aning.
    Det man som medicinsk personal tar med sej hem från jobbet är tragedierna, sorgen och den ständiga påminnelsen om hur fort livet kan vända. 

    Inte synen av nakna människor i utsatta situationer.
Svar på tråden Ska till en MANLIG gynläkare på onsdag :S