• mammas­snosa
    Äldre 4 Jan 17:01
    83681 visningar
    872 svar
    872
    83681

    Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?

    För att vi inte vill se ut som benrangel...

  • mammas­snosa
    Äldre 4 Jan 17:34
    #26
    pollykolle skrev 2012-01-04 17:03:47 följande:
    Kanske för att ni inte kan, pga fettet?
    Jag kan se ut som ett benrangel om jag vill men har valt att inte göra det å jag tycker former är snyggare. Jag har hellre lite rumpa som är snygg i ett par jeans och bröst som ger iaf en liten klyfta än är smal som en pinne och platt på alla ledder...

    Sen som sagt. Om kvinnorna verkligen är större eller om du bara har en skev bild av kvinnokroppen låter jag vara osagt men att döma av att du tycker din vikt är normal så är min åsikt att du har en skev bild av hur en normalviktig kvinna bör se ut...
  • mammas­snosa
    Äldre 4 Jan 17:34
    #27
    Maniac skrev 2012-01-04 17:32:50 följande:
    För att vi tjänar egna pengar och äter precis den maten vi vill
  • mammas­snosa
    Äldre 4 Jan 17:48
    #30
    starlight skrev 2012-01-04 17:42:34 följande:
    applåder från mig,tycker likadantSkål som på gymmet,ibland kommer dessa otroligt smala (FÖR smala) tjejer och glider förbi mig, ger mig en "jag är snyggare än dig för att jag är så smal" -blick, de förstår ju inte att min man, OCH jag tycker det är SÅ mycket snyggare med lite rumpa och bröst. Jag VILL inte vara så smal Flörtskulle jag vara gay skulle jag definitivt tända på en kurvig tjej, inte en smalisGlad
    Precis som jag tycker! Hade en A-kupa förut när jag var smal. Har hellre min B-C-kupa som jag har nu (D nu pga grav ) Och jag ÄÄÄÄÄLSKAR min rumpa!! Sambon med!
  • mammas­snosa
    Äldre 5 Jan 08:17
    Bumblebeegirl skrev 2012-01-05 08:13:15 följande:
    Som jag skrev tidigare, feta människor hittar alltid på ursäkter till att dom är just feta och lata och inte orkar bry sej.
    För dig kanske.. Jag skiter fullständigt i hur andra ser ut så länge de är nöjda MED SIG SJÄLVA!!!!

    Det är det absolut viktigaste. Men inte konstigt att det finns massa männsikor som mår dåligt psykiskt och har ätstörningar då det finns människor som går runt och säger att man är fet när man har ett normal-viktig och dessutom att det är sååå viktigt med hur man ser.

    Bättre lära våra barn hur man beter sig och att de DUGER SOM DE ÄR än att man måste vara smal för att vara snygg.
  • mammas­snosa
    Äldre 5 Jan 11:44
    pollykolle skrev 2012-01-05 11:42:45 följande:
    Tror att alla skulle må bra av att ha en vikt som är "normal" eller "lite underviktig" istället för att vara väldigt överviktig alt fet, då man lever längre och slipper alla dessa jobbiga sjukdomar som de flesta överviktiga människor får eller har.

    Själv har jag faktiskt alltid varit smal och kommer fortsätta med det.
    Ni som säger att jag har fel om att tycka att man ska vara smal och va mån om sin kropp har en skev verklighets uppfattning.

    Jag har min åsikt och ni har era.
    Tycker dock att det är synd att ni tycker att det är bra att svenska kvinnor har blivit större, bredare och därav får sjukdomar tycker som ni gör. Istället för att vara mån om alla.
    Nu menar inte jag att alla ska gå omkring och ha anorexi - vilket jag själv är helt emot. Men man kan fortfarande vara smal och må bra! 
    Ja och man kan va NORMALVIKTIG och må BRA.. Tänka sig.... Solig
Svar på tråden Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?